Fuerteventura: Café Caveto i La Pared

Café Cavito, hyggelig café i La Pared, Fuerteventura Blog

Lige overfor vores hotel ligger der den hyggeligste lille café ved navn Café Caveto. Vores hotel ligger som sagt en smule afsides, og jeg tror faktisk, at Café Caveto er den eneste café i området, og så er det jo heldigt, at den er så god.

Caféen har mange forskellige slags kaffe på menuen, og flere slags mælk inklusive forskellige slags plantemælk. Dog var der ikke noget iskaffe, hvilket var det, som Trine og jeg havde sat næsen op efter den dag. Dette blev dog hurtigt ordnet med nogle isterninger, så den varme latte, blev kølig og helt perfekt at drikke i solen.

Mens vi sad og nød vores kaffe, kom der en fyr forbi med to hunde. De var de sødeste, mest velopdragne hunde jeg længe har mødt (sorry Bella og Bølle, men velopdragne er I altså ikke), og de blev parkeret lige ved vores bord, så vi kunne snakke lidt, mens ejeren var inde i caféen. Café Caveto er virkelig et dejligt sted, og er I i La Pared, skal I helt sikkert kigge forbi. Jeg tror hundene er stamkunder, så hvis I er heldige, kan det være, at de også kommer forbi, når I er der:)

Min Fuerteventura Blog – Mad og restauranter – Hvad skal man se på Fuerteventura?

Her er en lille video fra caféen:


Café Caveto, Av. del Istmo, 17, 35627 La Pared

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel på Fuerteventura her:

Fuerteventura

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje