Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Fuerteventura: Café Caveto i La Pared

Café Cavito, hyggelig café i La Pared, Fuerteventura Blog

Lige overfor vores hotel ligger der den hyggeligste lille café ved navn Café Caveto. Vores hotel ligger som sagt en smule afsides, og jeg tror faktisk, at Café Caveto er den eneste café i området, og så er det jo heldigt, at den er så god.

Caféen har mange forskellige slags kaffe på menuen, og flere slags mælk inklusive forskellige slags plantemælk. Dog var der ikke noget iskaffe, hvilket var det, som Trine og jeg havde sat næsen op efter den dag. Dette blev dog hurtigt ordnet med nogle isterninger, så den varme latte, blev kølig og helt perfekt at drikke i solen.

Mens vi sad og nød vores kaffe, kom der en fyr forbi med to hunde. De var de sødeste, mest velopdragne hunde jeg længe har mødt (sorry Bella og Bølle, men velopdragne er I altså ikke), og de blev parkeret lige ved vores bord, så vi kunne snakke lidt, mens ejeren var inde i caféen. Café Caveto er virkelig et dejligt sted, og er I i La Pared, skal I helt sikkert kigge forbi. Jeg tror hundene er stamkunder, så hvis I er heldige, kan det være, at de også kommer forbi, når I er der:)

Min Fuerteventura Blog – Mad og restauranter – Hvad skal man se på Fuerteventura?

Her er en lille video fra caféen:


Café Caveto, Av. del Istmo, 17, 35627 La Pared