Fuerteventura: Frokost på La Bodega de Jandía i Morro Jable

Frokost på La Bodega de Jandía i Morro Jable

I Morro Jable spiste vi frokost på La Bodega de Jandía, som er en populær tapasbar en kort gåtur fra stranden. Jeg havde set online, at man egentlig skulle have en reservation i forvejen for at gøre sig håb om at få plads, men vi tog chancen og fik et bord efter 30 minutters ventetid.

La Bodega de Jandía er kendt for innovative tapas lavet af gode, lokale råvarer, og den karismatiske ejer Ramón, tøvede ikke med at give os sine anbefalinger angånede hvad man skal bestille, og hvad man ikke skal bestille. Jeg havde set Papas Arrugadas på menuen, og dem er jeg jo glad for, men Ramón sagde, at vi allerede havde bestilt mad nok til to personer, så han ville foreslå, at vi sprang kartoflerne over. Godt råd, for vi kunne kun lige akkurat spise det, vi havde bestilt.
De fleste af retterne på menuen havde vi stiftet bekendtskab med tidligre, men La Bodega de Jandia lavede det hele en lille smule bedre og med sit eget lille twist. Jeg kunne særlig godt lide bacalaoen med kartofler, men de lokale, slow-cooked spareribs var også rigtig gode.
Efter måltidet blev vi tilbudt et gratis glas limoncello, og da jeg forklarede, at jeg kørte, fik jeg et glas alkoholfri gin & tonic, hvilket jeg synes var en rigtig fin gestus, og en dejlig afslutning på en af feriens bedste frokoster.

Min Fuerteventura Blog – Mad og restauranter – Hvad skal man se på Fuerteventura?


La Bodega de Jandía, C. Diputado Manuel Velázquez Cabrera, 4, 35625 Morro Jable

La Bodega de Jandia Morro Jable kort

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel på Fuerteventura her:

Fuerteventura

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje