Fuerteventura: Pulperia DejaVu Cafe – En blæksprutterestaurant i Corralejo

Pulperia DejaVu Cafe - En blæksprutterestaurant i Corralejo

Selvom Corralejo ikke er hovedstaden på Fuerteventura, så er det nok den by, hvor man finder flest turister, med alt hvad det indebærer. Det er her man skal bo, hvis man vil i byen på Fuerteventura, men er man over den alder, hvor ferie = fest til den lyse morgen, så er der nok andre steder, der er at foretrække, når man skal vælge hotel.

Corralejo har dog også et rigtig godt udvalg af restauranter, og det var primært derfor, at vi tog turen op fra La Pared. Jeg havde nemlig fundet Pulperia Dejavu Cafe, som er en tapasrestaurant med blækspruttefokus, som jeg rigtig gerne ville prøve.

Man kunne få blækspruttearme tilberedt på mange forskellige måder, og det var godt nok svært at vælge, men på personalets anbefaling valgte vi den med teriyaki. Det smagte rigtig godt, men jeg kunne ikke lade være med at fortryde bare en lille smule, at vi ikke prøvede blækspruttearmen med thai marinade, som jeg også tror ville have været rigtig god.

Vi vil også Pulpo a la Gallega som er blæksprutter i skiver serveret med kartofler og drysset med paprika. Det er en ret man finder på mange tapasrestauranter i Spanien, og som de fleste steder, inklusive Pulperia, laver til perfektion.

 Trine ville også lige prøve deres tuntartar, og den var også udmærket, men det er uden tvivl blæksprutte, som Pulperia virkelig excellerer i, og blæksprutte man skal bestille, hvis man spiser på Pulperia.

Min Fuerteventura Blog – Mad og restauranter – Hvad skal man se på Fuerteventura?


Pulperia DejaVu Cafe, C. Lepanto, 2, 35660 Corralejo

Pulperia DejaVu Cafe map

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.