Fuerteventura: Pulperia DejaVu Cafe – En blæksprutterestaurant i Corralejo

Pulperia DejaVu Cafe - En blæksprutterestaurant i Corralejo

Selvom Corralejo ikke er hovedstaden på Fuerteventura, så er det nok den by, hvor man finder flest turister, med alt hvad det indebærer. Det er her man skal bo, hvis man vil i byen på Fuerteventura, men er man over den alder, hvor ferie = fest til den lyse morgen, så er der nok andre steder, der er at foretrække, når man skal vælge hotel.

Corralejo har dog også et rigtig godt udvalg af restauranter, og det var primært derfor, at vi tog turen op fra La Pared. Jeg havde nemlig fundet Pulperia Dejavu Cafe, som er en tapasrestaurant med blækspruttefokus, som jeg rigtig gerne ville prøve.

Man kunne få blækspruttearme tilberedt på mange forskellige måder, og det var godt nok svært at vælge, men på personalets anbefaling valgte vi den med teriyaki. Det smagte rigtig godt, men jeg kunne ikke lade være med at fortryde bare en lille smule, at vi ikke prøvede blækspruttearmen med thai marinade, som jeg også tror ville have været rigtig god.

Vi vil også Pulpo a la Gallega som er blæksprutter i skiver serveret med kartofler og drysset med paprika. Det er en ret man finder på mange tapasrestauranter i Spanien, og som de fleste steder, inklusive Pulperia, laver til perfektion.

 Trine ville også lige prøve deres tuntartar, og den var også udmærket, men det er uden tvivl blæksprutte, som Pulperia virkelig excellerer i, og blæksprutte man skal bestille, hvis man spiser på Pulperia.

Min Fuerteventura Blog – Mad og restauranter – Hvad skal man se på Fuerteventura?


Pulperia DejaVu Cafe, C. Lepanto, 2, 35660 Corralejo

Pulperia DejaVu Cafe map

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel på Fuerteventura her:

Fuerteventura

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje