Fuerteventura: Restaurante Ramón – Hyggelig restaurant i La Lajita

Fuerteventura: Restaurante Ramón - Hyggelig restaurant i La Lajita

På vores sidste dag med lejebil, kørte vi til La Lajita, som er en landsby nede ved havet på østsiden af øen. Her fandt vi den hyggeligste lille restaurant, Restaurante Ramón, som havde borde helt nede ved stranden, så man havde fuld udsigt til havet, mens man spiste.

Både landsbyen og restauranten virkede meget lokal, og maden var enkel, men velsmagende, og blev serveret af det sødeste personale, som havde tid til at snakke, og høre, hvor på øen vi var kommet fra.

Når man dykkede ned under overfladen, var min fiskesuppe fyldt med masser af spændende sager. Der var både fisk, muslinger og en lille blæksprutte i suppen, som ellers havde en mild base med tomat, som rigtig lod de friske ingredienser fra havet træde frem. Det hele smagte, som om det lige var blevet hevet op af havet, og Søster T sagde, at hendes gambas al ajillo (rejer i hvidløgsolie) også smagte virkelig frisk og godt, så spiser I på Ramón, skal I helt sikkert bestille fisk eller skaldyr.

Jeg er for øvrigt blevet totalt papas arrugadas-fantast hernede, for de små kartofler, der er kogt i saltvand, og serveres med mojo rojo (en lokal sauce med chili og masser af hvidløg), smager simpelthen fantastisk. Jeg ved ikke om det er vulkanjorden hernede, der gør det, men det er nogle af de bedste kartofler, jeg nogensinde har smagt.

Min Fuerteventura Blog – Mad og restauranter – Hvad skal man se på Fuerteventura?

Nedenfor er der en lille video fra min engelske YouTube kanal.

I finder min danske YouTubekanal her >>


Restaurante Ramón, Av. Fragata, 35627, La Lajita

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel på Fuerteventura her:

Fuerteventura

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje