Fredericia: Østerstrand og de gode gamle dage

Østerstrand, Fredericia//Dette blogindlæg er fra min gamle blog//

Poul kom til Danmark i går, og den næste uge skal vi være hos mine forældre i Jylland. I dag tog vi med min mor og min søster Trine ind til Østerstrand ved Fredericia og gik en kort tur langs vandkanten. Når det er godt vejr om sommeren, er stranden fyldt med mennesker, men på denne tid af året var der helt øde.

Stranden ligger lige for enden af en af de store gader i byen, og da jeg gik i gymnasiet, var det her man tog ned, når solen skinnede. Aftenen inden jeg blev student, indgik jeg et dumt væddemål med en klassekammerat. Jeg kan ikke rigtig huske hvad det drejede sig om, men jeg tabte og skulle derfor springe i vandet fra enden af badebroen ved solopgang. Det var en både kold og våd oplevelse, og en væsentlig bidragende faktor til, at jeg ser ud som en hængt kat på de fleste af billederne fra dimissionen.

Fredericia er den by jeg er vokset op i, og selvom jeg ikke kunne forestille mig at bo her permanent, nyder jeg altid at komme tilbage på besøg. For mig er byen lidt som en gammel ven. Man ved egentlig godt, at man er vokset fra hinanden og ikke længere har så meget til fælles, men man nyder stadigvæk hinandens selskab, da det bringer minder frem om lykkelige svundne tider.

 

 

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog