Doha: En lidt mislykket udflugt til Purple Island

Doha Blog

Fredag morgen stod vi tidligt op, og efter et hurtigt raid af morgenmadsbuffeten på The Square tog vi af sted mod Purple Island. Grunden til at øen hedder Purple Island er ikke, at den er lilla, men derimod, at man i gammel tid plejede at fremstille lilla farve fra skaldyr indsamlet i området omkring øen.

Køreturen fra Doha til Purple Island skulle kun tage en lille times tid, men chaufføren var ikke helt sikker på, hvor det var, vi ville hen, og ingen af os havde mobildata, så Google kunne heller ikke hjælpe os. Til sidst kom vi dog frem til en lille lavvandet bugt med flere af de små mangrovetræer, som Purple Island er kendt for. Ud fra de billeder, jeg havde set tidligere, kunne jeg sjusse mig frem til, at Purple Island måtte være den lille ø, vi kunne se på den anden side af bugten, og som var forbundet med fastlandet af en smal landtange.

Der var dog ret langt at gå, og jeg kunne fornemme at chaufføren synes vi havde udsat hans stakkels Toyota for rigeligt med strabadser den dag, så vi besluttede os for at blive hvor vi var. Jeg så en flok flamingoer ude i vandet, men de var for langt væk til, at jeg kunne få et ordentligt billede. Selv med fuldt zoom var de kun små prikker i min linse, så jeg tænkte, at jeg ville prøve at snige mig tættere på. Jeg spankulerede af sted på bedste flamingomanér, men flamingoer er ikke så nemme at narre, og de havde bestemt ikke tænkt sig at stille op til selfies med mig. I samme øjeblik jeg lagde an til skud med kameraet tog de vingerne på nakken og fløj om på den anden side af det, vi tror var Purple Island.

Det lyder måske som en super mislykket udflugt, men jeg er rigtig glad for, at vi fik den oplevelse med trods alt. Purple Island (eller rettere sagt; området omkring Purple Island) var en rigtig spændende kontrast til Doha, og selvom jeg ikke fik nogle gode billeder af flamingoerne, så var de et fantastisk syn, specielt da de lettede og tog flugten. Jeg filmede da de fløj, så en af dagene skal jeg sætte en video sammen, og så må vi se, om de ser bedre ud på film end på billederne.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje