Fredericia: Trelde Næs og brombærsyltetøj

Trelde Næs, Fredericia

Sidste måned tog jeg hundene med på tur til Trelde Næs. Det er sådan et smukt område med både strand og skov, og hundene elsker at være derude. Det vakte også minder om dengang jeg var barn, og min far plejede at tage min søster og mig med på cyklen til Trelde.

Dengang var der ikke noget med cykelhjelme (tror ikke engang de fandtes). Det var bare op på cyklen med min søster på en stol på bagagebægeret og mig på noget, der lignede et omvendt skildpaddeskjold på stangen, og så afsted. Når det var brombærsæson, havde vi blå marmeladespande med, så vi kunne plukke brombær inde i skoven, og når vi senere kom hjem med fyldte spande, kogte min mor brombærsyltetøj, som blev spist sammen med pandekager og is.

Det er et af mine bedste barndomsminder, så siden min Trelde-udflugt med hundene har jeg været efter min mor med henblik på at få hende i gang med brombærsyltetøjet igen. Endelig lykkedes det, og til frokost i dag stod den på pandekager med hjemmelavet brombærsyltetøj og vaniljeis.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje