Fredericia: Trelde Næs og brombærsyltetøj

Trelde Næs, Fredericia

Sidste måned tog jeg hundene med på tur til Trelde Næs. Det er sådan et smukt område med både strand og skov, og hundene elsker at være derude. Det vakte også minder om dengang jeg var barn, og min far plejede at tage min søster og mig med på cyklen til Trelde.

Dengang var der ikke noget med cykelhjelme (tror ikke engang de fandtes). Det var bare op på cyklen med min søster på en stol på bagagebægeret og mig på noget, der lignede et omvendt skildpaddeskjold på stangen, og så afsted. Når det var brombærsæson, havde vi blå marmeladespande med, så vi kunne plukke brombær inde i skoven, og når vi senere kom hjem med fyldte spande, kogte min mor brombærsyltetøj, som blev spist sammen med pandekager og is.

Det er et af mine bedste barndomsminder, så siden min Trelde-udflugt med hundene har jeg været efter min mor med henblik på at få hende i gang med brombærsyltetøjet igen. Endelig lykkedes det, og til frokost i dag stod den på pandekager med hjemmelavet brombærsyltetøj og vaniljeis.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Når man rejser med sine foodie-venner har mad og restauranter første prioristet, så allerede inden vi ankom til San Francisco havde vi en grov skitse over hvad vi skulle spise, …

  • Sidst jeg var i Norge for at besøge AC foreslog hun, at vi tog ud for at fiske makrel. Det lød jo spændende, og vejret var fint, så efter morgenmaden …

  • Burmesiske te-kager (Bamar Kate Mote) er en traditionel snack fra Myanmar. De små kager nydes ofte sammen med te og serveres, når folk samles for at hygge sig. De kan …

  • Det kan være lidt af en udfordring at åbne en kokosnød, specielt hvis man ikke har prøvet det før. Med den rette teknik er det dog faktisk ganske overkommeligt, og …

Mitzie Mee Shop