Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Fredericia: Trelde Næs og brombærsyltetøj

Trelde Næs, Fredericia

Sidste måned tog jeg hundene med på tur til Trelde Næs. Det er sådan et smukt område med både strand og skov, og hundene elsker at være derude. Det vakte også minder om dengang jeg var barn, og min far plejede at tage min søster og mig med på cyklen til Trelde.

Dengang var der ikke noget med cykelhjelme (tror ikke engang de fandtes). Det var bare op på cyklen med min søster på en stol på bagagebægeret og mig på noget, der lignede et omvendt skildpaddeskjold på stangen, og så afsted. Når det var brombærsæson, havde vi blå marmeladespande med, så vi kunne plukke brombær inde i skoven, og når vi senere kom hjem med fyldte spande, kogte min mor brombærsyltetøj, som blev spist sammen med pandekager og is.

Det er et af mine bedste barndomsminder, så siden min Trelde-udflugt med hundene har jeg været efter min mor med henblik på at få hende i gang med brombærsyltetøjet igen. Endelig lykkedes det, og til frokost i dag stod den på pandekager med hjemmelavet brombærsyltetøj og vaniljeis.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop