Danmark: Påskeæg og Gækkebreve

Gækkebrev, Denmark

Så er det Palmesøndag, og påsken er lige om hjørnet. Forleden besluttede jeg mig for, at jeg da skulle klippe et gækkebrev, og med masser af vintergækker i haven, og saks og papir tilgængeligt, burde det jo være en smal sag.

Da jeg var barn, kunne jeg ofte indkassere 10 påskeæg eller mere på den konto, og da min søster Trine ikke kan lide chokolade, fik jeg ofte hendes æg oveni hatten. Visse år fik jeg så mange påskeæg, at jeg ikke nåede at spise dem, før de blev for gamle og blev dækket af et hvidt, støvet lag, men det er længe siden, at jeg sidst har haft det problem.

Jeg synes det er så hyggeligt med gækkebreve, men jeg tror det er over 20 år siden, at jeg sidst har klippet et, så jeg var lidt rusten og kom til at klippe en af kanterne over, men mon ikke det stadigvæk kan bruges til at indløse et påskeæg eller to?

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop