Bodia rice scrubs

Bodia Spa er en skøn spakæde i Cambodia. Det er altid et af de første steder jeg tager hen efter at være landet i Phnom Penh for deres massage er som en mirakelkur mod jetlag.

Deres body scrub-behandlinger er også rigtig gode, så da jeg fik øje på Bodia’s produkter i en af lufthavnsbutikkerne, besluttede jeg mig for at købe en body scrub og en facial scrub med hjem.

Jeg har snart anvendt produkterne i 3 uger, og her er hvad jeg synes om dem:

Bodia Luscious Lemongrass Body Scrub

Bodia’s body scrub er seriøst en af de bedste scrubs jeg nogen sinde har prøvet. Rispulveret er lige tilpas grovkornet så man føler at man rigtig bliver skrubbet igennem, og de forskellige essentielle olier gør, at huden føles blød og lækker bagefter. Faktisk føles huden så gennemfugtet, at det virker overflødigt med bodylotion, hvilket er ret usædvanligt for en skrubbecreme.

Sammenlignet med andre body scrubs kræver Bodia’s scrub at man tilsætter ret meget vand. Det er ikke nok bare at gøre huden våd inden; man skal også mixe skrubbecremen med lidt vand i hånden, for at få det bedste resultat. Uden vand klumper skrubbecremen nemlig sammen og falder af huden.

Bodia Facial Scrub Jasmine Rice & Rose

Bodia’s facial scrub er mere finkornet end deres body scrub, så man kan roligt anvende skrubbecremen på den sarte ansigtshud, men ligesom med body scrub’en skal man også tilsætte en hel del vand for at få den helt rigtige konsistens. Der er også godt med plejende olier i deres facial scrub, så jeg plejer kun at bruge en meget let ansigtscreme bagefter.  Når man alligevel har skrubbecreme på hænderne, kan man lige så godt også give dem en skrubbetur, for så har man bløde og velduftende hænder resten af dagen.

Man kan købe Bodia’s produkter i deres spas (billigst) samt i lufthavnen i Phnom penh (dyrere), eller så kan man bestille dem fra Bodia online store

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.