Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Bodia rice scrubs

Bodia Spa er en skøn spakæde i Cambodia. Det er altid et af de første steder jeg tager hen efter at være landet i Phnom Penh for deres massage er som en mirakelkur mod jetlag.

Deres body scrub-behandlinger er også rigtig gode, så da jeg fik øje på Bodia’s produkter i en af lufthavnsbutikkerne, besluttede jeg mig for at købe en body scrub og en facial scrub med hjem.

Jeg har snart anvendt produkterne i 3 uger, og her er hvad jeg synes om dem:

Bodia Luscious Lemongrass Body Scrub

Bodia’s body scrub er seriøst en af de bedste scrubs jeg nogen sinde har prøvet. Rispulveret er lige tilpas grovkornet så man føler at man rigtig bliver skrubbet igennem, og de forskellige essentielle olier gør, at huden føles blød og lækker bagefter. Faktisk føles huden så gennemfugtet, at det virker overflødigt med bodylotion, hvilket er ret usædvanligt for en skrubbecreme.

Sammenlignet med andre body scrubs kræver Bodia’s scrub at man tilsætter ret meget vand. Det er ikke nok bare at gøre huden våd inden; man skal også mixe skrubbecremen med lidt vand i hånden, for at få det bedste resultat. Uden vand klumper skrubbecremen nemlig sammen og falder af huden.

Bodia Facial Scrub Jasmine Rice & Rose

Bodia’s facial scrub er mere finkornet end deres body scrub, så man kan roligt anvende skrubbecremen på den sarte ansigtshud, men ligesom med body scrub’en skal man også tilsætte en hel del vand for at få den helt rigtige konsistens. Der er også godt med plejende olier i deres facial scrub, så jeg plejer kun at bruge en meget let ansigtscreme bagefter.  Når man alligevel har skrubbecreme på hænderne, kan man lige så godt også give dem en skrubbetur, for så har man bløde og velduftende hænder resten af dagen.

Man kan købe Bodia’s produkter i deres spas (billigst) samt i lufthavnen i Phnom penh (dyrere), eller så kan man bestille dem fra Bodia online store

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Jeg er adopteret fra Sydkorea, og jeg besøger tit landet og mine venner derovre. Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Beauty & Wellness

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

  • K-beauty er blevet kæmpestort, men hvad er det egentlig? Og hvordan adskiller koreansk hudpleje sig fra dansk hudpleje? Min veninde April er fra Sydkorea, men hun har boet i New …

  • Om Schwanen Garten

    by Mitzie Mee

    Schwanen Garten blev startet af to koreanske forskere, Sung Hyun og Suan, som mødte hinanden under et udvekslingsophold i Skt. Petersborg for over 25 år siden. Parret giftede sig, men …

  • I Dubai plejer jeg at få ordnet negle på Haven Spa, som er en lille, sød, og meget lyserød, salon ude i Layan Community, lidt udenfor byen. Damerne, som arbejder …

  • Jeg har tidligere skrevet om Ebenezer i New York her på bloggen, da det er absolut bedste sted jeg har prøvet for lash extensions, og det eneste sted, som får …