Bare Minerals: Joyous Jennifer

Joyous Jennifer blush

Jeg kan rigtig godt lide BareMinerals makeupprodukter, og jeg er særligt vild med deres blushers og foundations. BareMinerals er dog ret dyrt i Dubai, så jeg plejer at hamstre BareMinerals-produkter i USA, hvor de er næsten halv pris. Jeg er VIB-medlem i Sephora i USA, og det er jeg rigtig glad for, da man får masser af fordele. For at bibeholde min medlemsstatus, skal jeg købe produkter for mindst 350USD om året, så jeg prøver at begrænse alle mine indkøb af skønhedsprodukter til, når jeg er i New York.

Mine yndlings-blusher-farver er nuancerne Joyous Jennifer og Laughter. Jeg plejer at bruge Laughter i løbet af vinteren og Joyous Jennifer om sommeren, når jeg har fået lidt mere farve, og med sommeren lige om hjørnet, besluttede jeg mig for at smutte forbi Sephora og købe en ny lille Joyous Jennifer.

Desværre havde de ikke den farve hos Sephora, så i stedet fik Sephora-damen mig overtalt til at købe en farve ved navn ”Hint”, som så fantastisk ud på bagsiden af hendes hånd, men som viste sig at være ret så forfærdelig, da jeg senere på hotellet fik børstet den på kinderne.

Nogle dage senere gik jeg derfor ned til BareMinerals Shade Shop på Prince Street i SoHo, og her fandt jeg endelig det, jeg søgte. Farven ser måske lidt mørk ud på billederne, men når man tager den på, giver den kinderne det skønneste varme skær med en lille smule glimmer i.

Der røg også lige en lipgloss med i indkøbskurven. Nuancen hedder Rebel og er fra BareMinerals læbelinje Marvelous Moxie.

Beauty & Wellness

 • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

 • Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne pilles …

 • K-beauty er blevet kæmpestort, men hvad er det egentlig? Og hvordan adskiller koreansk hudpleje sig fra dansk hudpleje? Min veninde April er fra Sydkorea, men hun har boet i New …

 • Om Schwanen Garten

  by Mitzie Mee

  Schwanen Garten blev startet af to koreanske forskere, Sung Hyun og Suan, som mødte hinanden under et udvekslingsophold i Skt. Petersborg for over 25 år siden. Parret giftede sig, men …

 • Jeg har tidligere skrevet om Ebenezer i New York her på bloggen, da det er absolut bedste sted jeg har prøvet for lash extensions, og det eneste sted, som får …

 • Kigger man på pris i forhold til kvantitet, så er de små krukker med øjencreme ofte blandt de dyreste af de hudplejeprodukter vi har hjemme på hylden i badeværelset. Men …