25h Hotel Hafencity – Her boede jeg i Hamburg

25h Hotel Hafencity, Hamburg

// Sponsoreret indlæg – I samarbejde med Hamburg Tourism //

Kan I huske min tur til Hamburg i samarbejde med Hamburg Tourism? Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden, men jeg har lige opdaget, at der stadigvæk er masser af ting at blogge om fra den rejse. En af dem er hotellet, 25hours HafenCity, hvor jeg boede under mit korte ophold.

Mit værelse var urban hip og så skødesløst indrettet, at jeg er sikker på at der ligger masser af arbejde bag. I ved, sådan noget med at farverne på pudebetrækkene skal se helt tilfældige ud, men alligevel passe sammen. Nærheden til vandet satte selvfølgelig også sit præg på indretningen, der inkluderede flere maritime detaljer såsom koøjet ude på badeværelset, hvor der både var gjort plads til toiletpapir og blade. Mit værelse have mørklægningsgardiner, hvilket jo altid er nice, hvis man har jetlag. Jeg fløj ind fra København, så jetlag var der ikke meget af, men jeg sover altid bedre, når der er helt mørkt i rummet.

Hotelrestauranten Heimat serverede lækker tysk morgenmad med friskpresset juice og alle mulige tyske lækkerier. Jeg startede hver dag i Hamburg med en pretzel med røget laks og røræg, samt min helt egen kande med te. Et af bordene stod oppe på en lille afsats helt ud til vinduet, men det var optaget, da jeg kom ned lørdag morgen. Om søndagen stod jeg tidligt op for at besøge fiskemarkedet, og da jeg kom tilbage stod vinduesbordet og ventede på mig, yay!

Fra 25hours havde jeg to muligheder for at komme ind til centrum: Jeg kunne enten tage U-Bahnen fra Überseequartier ovre på den anden side af gaden, eller jeg kunne gå gennem Speicherstadt og være nede ved rådhuset på ca. 15 minutter. I dagtiden valgte jeg gåturen, men om aftenen foretrak jeg U-Bahn’en da Speicherstadt var ret skummel efter mørkets frembrud.

HafenCity er et spændende up-and-coming område i Hamburg, men nogle steder bar stadigvæk lidt præg af at være en byggeplads. Om et år eller to er jeg dog overbevist om, at HafenCity vil være et yderst attraktivt område at bo i som turist.

Min Hamburg Blog


// Min tur til Hamburg blev arrangeret af Hamburg Tourism. De betalte for mit hotel samt min flybillet fra København, og jeg modtog derudover yderligere kontant kompensation. Der var ingen krav med hensyn til dækning af turen på bloggen eller andre sociale medier, og udover nogle enkelte punkter, var det helt op til mig, hvad jeg ville bruge min tid i Hamburg på.

25hours Hotel Hamburg Hafencity, Überseeallee 5, 20457 Hamburg

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje