The Grove/Farmers Market – Udendørs shopping i Los Angeles

The Grove Farmers Market, Los Angeles

Et af de hyggeligste steder at shoppe i LA er uden tvivl The Grove og Farmers Market. The Grove er en slags udendørs shoppingcenter, med et layout, der minder om en lille landsby. Butikkerne er de samme som dem, man ellers finder i en typisk amerikansk mall, men det er skønt at kunne gå rundt udenfor i solen i stedet for at blive stegt under et varmt glastag. 

The Grove er mere eller mindre smeltet sammen med Farmers Market, hvor man kan købe diverse delikatesser samt frisk frugt og grønt. Der er også mange små boder, som sælger forskellig slags mad fra hele verden. Vi spiste italiensk til frokost, men hvis vi havde haft lyst til koreansk, mexicansk eller brasiliansk, havde det også kunnet lade sig gøre.

I LA har alle tilsyneladende bil, og man ser ikke mange, der spadserer mere end et par blokke væk. Vi gik hele vejen fra Sunset Strip og tilbage igen, og indkasserede rigtig mange forundrede blikke undervejs

The Grove og The Original Farmers Market ligger lige ved siden af hinanden og er en af de mest populære steder at shoppe i Los Angeles. The Grove er et hyggelig, udendørs shoppingcenter, som mest af alt minder om en lille landsby. Udvalget af butikker adskiller sig ikke meget fra  hvad man finder i de andre malls i LA, men de hyggelige omgivelser og det nærliggende Farmers Market gør at shoppingcenteret alligevel er et besøg værd.

På Farmers Market finder man masser af madboder og små spisesteder, så uanset hvad man har lyst til, findes det sikkert der. Nogle af boderne sælger frisk frugt og grøntsager fra lokale landbrug mens andre sælger specialiteter fra hele verden og Farmers Market er derfor ikke overraskende utroligt populært blandt foodies.

• Jeg plejer at starte med frokost på Farmers Market, før jeg fortsætter med dagens shopping i The Grove.

• På den anden side af W. 3rd Street ligger der en Ross Dress For Less butik, hvilket er meget belejligt,  hvis man skulle få lyst til lidt outlet shopping på vejen hjem.

Min guide til shopping i Los Angeles


The Grove/Farmers Market, 189 The Grove Drive, Fairfax, Los Angeles

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje