Los Angeles Shopping Guide

Den bedste shopping i Los Angeles

Los Angeles er et fantastisk sted at shoppe, men fordi byen ikke rigtig har noget centrum, skal man vide, hvad man går efter, da der ofte er en lang køretur mellem de forskellige områder. De fleste har nok hørt om Rodeo Drive (fra Pretty Woman), og det er da også helt sikkert et sted man skal besøge, men mere for sightseeing end for shopping. Faktisk synes jeg de fleste butikker plejer at være ret tomme, og der er masser af steder, hvor der er bedre at shoppe. Her er nogle af dem:

The Grove

The Grove er et superhyggeligt udendørs mall, så selvom udvalget af butikker ikke adskiller sig nævneværdigt fra det sædvanlige mall-udvalg, er The Grove en af mine favoritter i Los Angeles. Når man er færdig med at shoppe skal man selvfølgelig på Farmers Market, som også ligger i området, og smage lidt lækkert fra nogle af de små boder. Har man mod på lidt discount-shopping inden man tager hjem, så ligger der en filial af Ross på den modsatte side af W3rd Street.

The Grove, 189 The Grove Drive, Fairfax, Los Angeles

Beverly Connection

At Beverly Connection, you’ll find all the off-price chains including Nordstrom Rack, TJ Maxx, Saks Fifth Avenue OFF 5th and Ross. It’s one of the best places to go shopping for heavily marked-down designer clothes and one day at Beverly Connection is rarely enough.

Beverly Connection, 100 N. La Cienega Blvd, Beverly Grove, Los Angeles

Westfield

Det gigantiske udendørs shoppingcenter er ikke lige så hyggeligt som The Grove, men det er stadigvæk et besøg værd. Jeg kan rigtig godt lide udvalget af butikker, som blandt andet inkluderer Ted Baker og Kate Spade, og så er der masser af gode spisesteder at vælge mellem, når man er færdig med shoppingen. Der er også en biograf på området samt en filial af Minamoto Kitchoan, som sælger det lækreste japanske konfekt.

Westfield Century City, 10250 Santa Monica Blvd, Century City, Los Angeles

Off Broadway Shoes

Den kæmpestore skobutik på Sunset Blvd har noget for enhver smag. De fleste mærker er væsentligt billigere end i Danmark, og uanset om man er på jagt efter stiletter eller flipflops, så finder man det her. Lidt længere nede af vejen mellem N Orange Dr & N Mansfield Ave ligger der en ret stor Ross hvor man kan shoppe billigt tøj når man er færdig på Off Broadway.

Off Broadway Shoes, 6920 Sunset Boulevard (between LaBrea & Highland), Hollywood, Los Angeles

Melrose Avenue

Melrose Avenue er fyldt med små hyggelige butikker, der sælger ting, man ikke finder andre steder. Den bedste strækning er mellem N Sweetzer Ave to N. Poinsettia Pl, og er man til super-trendy vintagebutikker, er det også her man skal hen. Wasteland mellem N Vista St. & N Martel Ave. er et rigtig godt sted at starte, og butikken er en af de bedste vintagebutikker, jeg nogensinde har besøgt.

Min guide til Los Angeles >>

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje