Los Angeles: E.P. & L.P. – Lækker mad og cocktails med udsigt

E.P. & L.P. i Los Angeles

Jeg havde glædet mig til at vise Trine E.P. & L.P. for jeg var sikker på, at hun ville synes, at det var et fantastisk sted. E.P er restaurant-sektionen, mens L.P. er den populære rooftop-bar en trappe op.

Maden er rigtig god, men der er ingen tvivl om, at en del af klientellet reserverer bord i restauranten for at være sikker på, at få adgang til rooftop-baren senere på aftenen.

Vi bestilte et udvalg af forskellige, primært thailandske retter, hvilket er det E.P. & L.P. gør allerbedst. Det smagte alt sammen virkelig godt, men hvis vi skal vælge en favorit så bliver det ribeye-steaken, som var perfekt grillet og blev serveret med en lækker, stærk thailandsk dressing.

Både Trine og jeg har lagt natklubber og tequilashots bag os med mindre der er tale om helt særlige omstændigheder, og når vi tager i byen er det for det meste på barer, som serverer cocktails med mere end to ingredienser. Cocktails under åben himmel med udsigt over LA bliver man nok aldrig for gammel til, det håber jeg i hvert fald ikke.

Jeg fik en Bubble Tea cocktail (blandt andet) som var rigtig god. Selv Trine, som normalt ikke er den store fan af bubble tea, synes den var helt ok. Der var ret pakket i rooftop-baren, så efter et stykke tid tog vi videre på speak-easy i Hollywood, men mere om det en anden gang.


E.P. & L.P., 603 N La Cienega Blvd, West Hollywood, CA 90069, West Hollywood, Tlf: +1(310) 855-9955

> Besøg E.P. & L.P.’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje