Los Angeles – Hvor skal man bo?

Los Angeles  - Hvor skal man bo?

Los Angeles er en kæmpestor by, og uanset hvor man bor, vil man have brug for en bil for at komme rundt. Nogle områder er dog bedre end andre, så inden man tager hjemmefra, er det en god idé at gøre sig klart, hvilke ting man vil se, og hvad man ellers synes er vigtigt at have i nærheden, og så vælge et område ud fra dette. Her er nogle af de områder, jeg vil anbefale:

West Hollywood

Jeg bor altid i West Hollywood, når jeg er på kortere visit, for her har man alt det, man forventer at finde i Los Angeles. Det er også et af de få steder i byen man (næsten) klarer sig uden bil, for det meste ligger i gangafstand, og er det første gang du besøger LA vil jeg helt klart anbefale dig at bo i West Hollywood.
Her finder man alle de restauranter og natklubber, som man læser om i sladderbladene, og chancerne for at spotte en berømthed er nok blandt de største i byen.

Hotellerne i området er vanvittigt dyre, men private udlejningssider som AirBnb har ofte billigere alternativer. Lejer man en bil, skal man være opmærksom på, at selv de dyreste af hotellerne sjældent tilbyder gratis parkering, og et ekstragebyr på 20$ pr. døgn for en parkeringsplads er ikke ualmindeligt.

Downtown LA

Downtown LA har fået lidt af en ansigtsløftning, og man har gjort sig umage for at gøre området mere attraktivt. For blot nogle år siden ville jeg ikke have anbefalet at booke hotel i den del af byen, da gaderne stort set var øde efter solnedgang og nogle kvarterer kunne være ret usle og skumle, men i dag er Downtown LA helt sikkert et udmærket sted at bo, hvis man holder sig til området omkring Staples Center og The Standard. Her har man masser af restauranter, shopping og natteliv i gangafstand, og hotellerne er generelt billigere end i West Hollywood. Alle skyskraberne bidrager desuden til, at atmosfæren er ret storbyagtig og hip.

Hollywood

Hollywood er egentlig ikke et særligt hyggeligt eller særligt pænt område, men det er her man finder nogle af de billigste moteller i byen. Jeg ender ofte med at bo her, når jeg ikke har været ude i god nok tid i forvejen for at booke hotel, for her er man er i nogenlunde afstand til nattelivet i West Hollywood samt mange af byens bedre spisesteder, og selv med meget kort varsel kan man være heldig at finde et hotelværelse i denne del af byen for under 100USD. Området nærmest West Hollywood (mellem Highland Avenue og Vine Street) er langt det bedste, men også det dyreste, og når man kommer længere østpå er der nogle ret øde strækninger, som ikke er specielt hyggelige efter mørkets frembrud.

Venice Beach

Hvis man er til strandliv og afslappet badeferie, så er Venice Beach helt perfekt. Der er sket rigtig meget i området det sidste årti, og på Abbot Kinney Blvd, der løber parallelt med stranden, finder man et rigtig godt udvalg af caféer, restauranter og barer. Venice Beach er dog rigtig langt fra det meste af det, man ellers forbinder med Los Angeles, og under rush hour kan det sagtens tage langt over en time at køre fra Venice til fx West Hollywood.

Silver Lake/East Hollywood

East Hollywood er et af LA’s mest up-and-coming områder, og det er her man finder mange af byens hipster-steder hvor kunstnertyper og diverse kreative skabninger hænger ud. Der er dog også en del skumle nabolag og ditto typer i området, men nord for Sunset Boulevard er det helt ok. Man er dog ret langt fra både seværdigheder og Hollywood-glamour så East LA er primært for dem, der vil opleve Los Angeles helt fra indersiden i et meget lokalt miljø.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje