Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Los Angeles: Hollywood Walk of Fame – Ingen stjerne til Jay-Z?

Hollywood, Los Angeles

Hvis man har set Pretty Woman, så genkender man hurtigt Hollywood Boulevard og Hollywood Walk of Fame, som stedet, hvor Julia Roberts slog sine folder som lakstøvlebeklædt prostitueret. Siden Pretty Woman har Hollywood Boulevard dog fået en tiltrængt kærlig hånd og nybyggeri som bl.a. det eksklusive shoppingcenter Hollywood & Highland har gjort at strækningen har genvundet lidt af tidligere tiders glans. 

I går var Trine og jeg gået op til Hollywood & Highland, hvorfra man har en helt ok udsigt til Hollywoodskiltet. Vi var der dog lidt for sent, for der er ikke lys i skiltet om aftenen, og det var derfor for mørkt til at se noget som helst.

I stedet gik vi en tur ned langs Hollywood Boulevard. Jeg ville prøve at finde Jay-Zs stjerne på Hollywood Walk of Fame, men det viste sig at Jay-Z slet ikke har en stjerne. Det er jo latterligt! Hvis nogen fortjener en stjerne, er det sgu da Jay-Z!

Om aftenen er klientellet på Hollywood Walk of Fame et spektakulært mix af turister, hjemløse mennesker og superhelte. Vi så en Ninja Turtle og Batman, da vi var der, men Spiderman holdt vist fri den dag. Der er altid mange mennesker på den strækning af Hollywood Blvd. omkring Grauman’s Chinese Theatre og Hollywood & Highland, men kommer man lidt længere østpå, kan der faktisk godt være lidt skummelt, specielt efter mørkets frembrud. Værd at huske på, når man skal booke hotel.

Læs om da jeg langt om længe kom til JAY-Z koncert i Brooklyn, New York >>

Los Angeles Blog

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.