Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Los Angeles: The Bowery

The Bowery, Los Angeles

AC er svensk, men hun bor i Oslo og har et stort norsk vandre-gen, så vi har travet LA tyndt på gåben. En af de sidste dage gik vi hele vejen fra Hollywood and Highland-centeret til krydsningen mellem Hollywood & Vine, før AC til sidst blev så træt af at høre på, hvor ondt mine fødder gjorde og hvor sulten jeg var. Vi svingede derfor ned af Vine St. for at finde et sted at spise, og som sendt fra himlen dukkede The Bowery op.

The Bowery er efter sigende LA’s første gastropub, og stedet så rigtig hyggeligt om end lidt trangt ud, så vi skyndte os indenfor.

The Bowery er kendt for sine gourmetburgere, men vi havde spist så mange burgere i løbet af rejsen, så ingen af os faktisk havde lyst til at kværne endnu en (ak, den dag troede man aldrig ville komme).

Jeg bestilte derfor en tomatsuppe og en portion grillet broccolini (en slags langstilket broccoli) med burrata (en slags cremet mozzarella), og AC bestilte en caesar salad med sweet potato-fritter. Efter at have ligget i sprit de sidste par uger, var der ingen af os, der havde lyst til alkohol, så vi tog hver sin cola i stedet.

Maden var rigtig god, men en af TV-skærmene i baren viste en rigtig uhyggelig sort/hvid gyser, så vi var flere gange ved at få maden i den gale hals af frygt. Ellers var det rigtig hyggeligt, og vi blev siddende nogle timer inden jeg fik overtalt AC til at vi tog en taxi tilbage til hotellet.

The Bowery er en hyggelig New York-inspireret gastropub lige ved krydsningen mellem Sunset Boulevard og Vine Street. Restauranten er mest kendt for sin legendariske burger, men ellers består menuen af moderne pubmad og lækre salater.

Jeg fik ved senere lejlighed smagt burgeren på Bowery, og den var rigtig god🙂


Den berømte Bowery burger inkluderer kun en bøf på en engelsk muffin, og koster 10$. Derudover kan man vælge mellem flere ekstra ingredienser som fx gedeost, avocado og æg for 1$ pr. stk.

Der er et fåtal borde udenfor, men trafikken på Sunset larmer ret meget, så de fleste vil nok foretrække at side inde.
Belysningen er dæmpet og stemningen intim men hip, og baren er yderst velassorteret, så der er ingen fare for, at man går tørstig hjem.

• Man kan ikke reservere bord

• The Bowerys bar har åbent til sent, så bliv til en drink eller to efter middagen.

The Bowery, 6268 Sunset Blvd, Hollywood, Los Angeles

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje