Dragonflies Tote Bag – Sort

CWSG

Køb for

275,00 kr

Flot sort tote bag med guldsmede-apllikationer. De små guldsmede i farvet organza-chiffon har små glasperledetaljer og er syet på tasken i hånden.

Toten er lavet af upcycled stof i et kraftigt materiale og har en rigtig god størrelse, så der er plads til det meste. Toten har en stor indvendig lynlåslomme, hvor man kan have sin pung og andre vigtige ting. Der er også 2 åbne indvendige lommer til mobilen og hvad man eller behøver at have ved hånden.  Udvendigt er der en stor åben lomme på bagsiden. Kan lukkes foroven med en lynlås.

Farve: Sort med mønster

100% bomuld (sarong-stof) med organza-applikationer.

L: 47cm (øverste kant), H: 38cm

Strop-drop: 27cm

Fremstillet i Cambodia

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

CWSG i Phnom Penh, Cambodia

CWSG (Cambodian Women’s Support Group) er en gruppe af kvinder i Phnom Penh. Kvinderne i CWSG har forskellige færdigheder indenfor syning, broderi og design, og jeg kom i kontakt med gruppen, jeg ledte efter en samarbejdspartner som kunne levere bæredygtigt producerede varer til Mitzie Mee Shop.

Kvinderne plejede at være en del af et program hos Nyemo, som var en NGO der arbejdede med at hjælpe marginaliserede kvinder med beskæftigelse og andre sociale initiativer, men da Nyemo måtte lukke tilbage i 2014, stod kvinderne pludselig uden nogen form for støtte. De spurgte derfor Kanary, som tidligere var en af medlemmerne i Nyemo’s bestyrelse, om hun ikke ville drive gruppen videre, og sådan blev CWSG til.

Formålet med CWSG er at sørge for at kvinderne har en stabil indkomst fra salg af smukke, håndlavede produkter, men gruppen fungerer også som mødested for kvinderne, som kan søge støtte og vejledning hos hinanden.  

Nogle af kvinderne er gode til at sy mens andre er rigtig skarpe til at brodere, og når vi samarbejder om produkter, prøver vi så godt det går at tilgodese alle de forskellige kompetencer, der er i gruppen.

Læs mere om CWSG >>

Mere fra CWSG

  • De gange jeg har været inviteret over til frokost eller middag hos Kanary, har denne sauce altid været på bordet. Kanarys mor, The Grandma, laver en ny forsyning hver uge, …

  • Hvis man rejser meget eller har brug for at sove i løbet af dagen, så er en god sovemaske guld værd. Jeg har prøvet rigtig mange forskellige sovemasker gennem årene, …