Hojicha Latte Mix

Matcha Magic
200g

130,00 kr

Hojicha er en japansk te, der er blevet rigtig populær udenfor Japan de sidste par år. Hojicha er lavet af blade fra grøn te, som ristes over kul eller i en keramisk beholder ved høj temperatur. Denne ristningsproces ændrer bladenes kemiske struktur, hvilket resulterer i en te med en karakteristisk karamelagtig, let røget smag, og en rød-brunlig farve.

Med Hojicha Latte Mix fra Matcha Magic kan du lave Hojicha Latte af café kvalitet hjemme i dit eget køkken. Hojicha Latte-mixet er sødet med indonesisk kokossukker, som har en lækker karamelagtig smag, der fremhæver smagsnoterne fra hojicha på bedste vis.

 

Sådan laver jeg hojicha latte med Hojicha Latte Mix:

Min måde at tilberede hojicha latte på adskiller sig lidt fra den metode, der anbefales på forpakningen, men jeg synes det bliver bedst sådan her:

Bland 1-2 tsk. Hojicha Latte Mix med lidt kogende vand i en stor kop eller et stort glas. Rør godt rundt, så pulveret opløses ordentligt.

Varm mælk i en gryde eller en mælkeskummer og hæld det over i koppen med Hojicha Latte Mix. Klar til at drikke!

200g (nok til 20-30 kopper)

Oprindelsesland: Japan

Ingredienser: kokossukker (80%),  japansk hojicha (20%)

 

Om Matcha Magic

Hos Matcha Magic sælger man primært matcha fra Kagoshima og Uji i Japan. Matcha Magic handler direkte med matcha-producenterne i Japan. På denne måde springer man en masse mellemled over, og kan dermed tilbyde et produkt af høj kvalitet til overkommelig pris.

Shop Te

Koreansk Hudpleje