Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

New York: Matcha Cafe Maiko i Chinatown

Matcha Cafe Maiko i Chinatown, New York

Disclaimer: Jeg blev inviteret til at prøve nogle af desserterne hos Matcha Cafe Maiko, men som altid er mine meninger mine egne.

Matcha Cafe Maiko er en cafékæde med fokus på matcha og Tina og jeg besøgte caféen i Chinatown i New York, som er lille, men rigtig hyggelig. Matchaen bliver importeret direkte fra Japan, og menuen byder på alt fra matcha softice og desserter til forskellige matcha-drikke.

Vi smagte lidt forskelligt fra menuen. Først prøvede vi deres Matcha Banana Pudding, som vi begge to rigtig godt kunne lide. Kombinationen af matcha og banan var overraskende vellykket, og konsistensen var blød og cremet, og ikke for sød. Det var en stor portion så der var rigelig til at vi kunne dele.

Derefter prøvede vi deres Milo Soft Serve. Er det bare mig, eller ser man Milo-desserter overalt i New York i øjeblikket? Selve softicen var okay, men smagen af chokolade var ret svag, og det var ikke rigtig noget for mig. Hvis du er Milo-fan er det måske værd at prøve, men personligt ville jeg holde mig til matcha-desserterne.

Vi fik også en Strawberry Matcha Latte, som var virkelig god, for Matcha og jordbær er jo en fantastisk kombination. Man kunne selv vælge sukker-niveau, og jeg valgte “less sweet”, som var helt perfekt for mig.

Hvis du besøger Matcha Cafe Maiko, vil jeg helt klart anbefale de matcha-baserede desserter, for det er her, Maiko virkelig brillerer.

Det er meget begrænset med siddepladser (og plads generelt) i den lille café, så det er bedst at besøge Maiko på en dag med godt vejr, så du kan tage din dessert eller din matcha latte med udenfor i solen.

Matchaen er af virkelig god kvalitet, så jeg vil anbefale at holde tilsat sukker til et minimum for at få den fulde smagsoplevelse.

Matcha Cafe Maiko, 132 Bowery, New York, NY 10013

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City