New York: Clinton Street Baking Company – Besøg nr. 2

Clinton Street Baking Company New York

Jeg var ikke specielt imponeret over Clinton Street Baking Company efter mit sidste besøg, men Poul havde lyst til morgenmad med pandekager og hele svineriet, og Clinton Street lå lige om hjørnet. Jeg gik derfor med til at give restauranten en chance til, og det viste sig heldigvis at være en god idé.

9skal jeg være den første til at indrømme, at idéen med varm sirup er genial og burde implementeres hos flere restauranter.

Vi bestilte også en omgang Eggs Benedict, som viste sig at være helt fænomenal. Det smørstegte brød var perfekt, hollandaisesaucen smagte fantastisk og laksen var ikke for salt. Alt i alt en skøn start på dagen.


Clinton Street Baking Company, 4 Clinton St, Lower East Side, New York

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.