New York: Morgenmad på Dudleys, kaffe på Irving Farm

Dudley's i New York

Der er masser af gode morgenmadscaféer i New York, så i stedet for at tage til takke med halvdårlig hotelmorgenmad, plejer jeg at spise morgenmad ude. Lower East Side er lidt af et kaffeparadis, så det var heller ikke svært at overtale Poul til at følge med mig på morgeneventyr.

Mange af de gode caféer i New York er faktisk australske, og det gælder også Dudley’s på Orchard Street. Det var lidt køligt den morgen, så vi bad om et bord indenfor. Vi flyttede dog hurtigt udenfor, for det er altså ret fantastisk at sidde ved sit bord på fortovet og se Lower East Side vågne til live.

På et tidspunkt stopper en pige op og siger at hun er helt vild med min taske, hvorefter hun spørger, hvor jeg har købt den. Tasken er fra Jumble Store, som er en genbrugsbutik i Tokyo. Den har en stor, broderet tiger på forsiden, og den er en af mine yndlingstasker lige nu, men det jeg egentlig ville sige var, at det er episoder som denne, der får mig til at elske New York endnu mere. Pigen var faktisk nr. 2 person, som kom frem og gav mig komplimenter for min taske, og det i løbet af meget få dage. I Danmark tror jeg endnu ikke jeg har oplevet, at en fremmed kommer frem og giver komplimenter på den måde.

Dudley’s Smashed Avocado sandwich var lækker, og deres Perfect Pancakes var uden tvivl ret perfekte. Jeg kunne ikke så godt lide Pouls grønne grønsagsjuice, men jeg er sikker på, at den var sund. Min juice var også grøn, men bestod mest af æbler og smagte bedre.

Vi droppede kaffe på Dudley’s, for lige på den anden side af vejen ligger Irving Farm, og deres kaffe er der ikke mange, der kan hamle op med, så vi gik derover i stedet og købte to kopper to-go.

Dudley’s, 85 Orchard Street, Lower East Side, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje