Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

New York: Bircher müesli på Cafe Select

Cafe Select, Birchermuesli i New York

Jeg er begyndt at træne hos Equinox, så i morges kl. 7 skulle jeg mødes med en PT for at evaluere min nuværende form, samt diskutere hvilke mål jeg havde med min træning. Det stod ikke helt så slemt til, som jeg havde frygtet, men der var stadigvæk masser af plads til forbedring, så lørdag skal vi mødes igen og lægge et program for min træning.

Bagefter var jeg megasulten, så jeg begav mig af sted mod Balthazar men ændrede mening på vejen og besluttede mig for at prøve den schweiziske Cafe Select i stedet. Hvad angår morgenmad er jeg lidt af et vanedyr, og min nye vane er Bircher müesli, som jeg fik øjnene op for i Zürich for nogle måneder siden. Det er sundt og smager rigtig godt, og så er det lige hvad jeg har lyst til efter at have trænet. En skål med Bircher müesli og frisk frugt koster 10$ på Cafe Select, men for 2$ mere får man en kop kaffe samt brød og smør. Med tanke på placeringen og al den friske frugt de havde læsset ovenpå müeslien, så synes jeg det var en rigtig god pris.

Jeg fik også kigget lidt på Cafe Select’s aftenmenu, som så rigtig lovende ud. Jeg spottede blandt andet Züri Geschnätzlets, som er en ret med kalvekød i flødesauce. Det var en af de ting, som jeg havde besluttet mig for at smage, da jeg var i Zürich, men som jeg desværre ikke nåede. Nu ser det ud som om, at jeg får en chance til i New York. Personalet fortalte desuden, at der er en ”hemmelig” bar bagest i lokalet, som åbner kl. 19, så mon ikke jeg bliver nødt til at kigge forbi en aften?


Cafe Select, 212 Lafayette Street, SoHo, New York, Tlf: +1(212) 925 9322

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>