New York: Bircher müesli på Cafe Select

Cafe Select, Birchermuesli i New York

Jeg er begyndt at træne hos Equinox, så i morges kl. 7 skulle jeg mødes med en PT for at evaluere min nuværende form, samt diskutere hvilke mål jeg havde med min træning. Det stod ikke helt så slemt til, som jeg havde frygtet, men der var stadigvæk masser af plads til forbedring, så lørdag skal vi mødes igen og lægge et program for min træning.

Bagefter var jeg megasulten, så jeg begav mig af sted mod Balthazar men ændrede mening på vejen og besluttede mig for at prøve den schweiziske Cafe Select i stedet. Hvad angår morgenmad er jeg lidt af et vanedyr, og min nye vane er Bircher müesli, som jeg fik øjnene op for i Zürich for nogle måneder siden. Det er sundt og smager rigtig godt, og så er det lige hvad jeg har lyst til efter at have trænet. En skål med Bircher müesli og frisk frugt koster 10$ på Cafe Select, men for 2$ mere får man en kop kaffe samt brød og smør. Med tanke på placeringen og al den friske frugt de havde læsset ovenpå müeslien, så synes jeg det var en rigtig god pris.

Jeg fik også kigget lidt på Cafe Select’s aftenmenu, som så rigtig lovende ud. Jeg spottede blandt andet Züri Geschnätzlets, som er en ret med kalvekød i flødesauce. Det var en af de ting, som jeg havde besluttet mig for at smage, da jeg var i Zürich, men som jeg desværre ikke nåede. Nu ser det ud som om, at jeg får en chance til i New York. Personalet fortalte desuden, at der er en ”hemmelig” bar bagest i lokalet, som åbner kl. 19, så mon ikke jeg bliver nødt til at kigge forbi en aften?


Cafe Select, 212 Lafayette Street, SoHo, New York, Tlf: +1(212) 925 9322

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop