Los Angeles: Venice Beach og June Gloom

Venice Beach, Los Angeles

De gange jeg har besøgt Los Angeles har jeg forsøgt at reservere mindst 1 dag til strandliv. Los Angeles har fantastiske, kilometerlange strande med masser af mulighed for at lufte, botox, silikone og glatvoksede brystkasser.

Blandt en af de mest kendte er Venice Beach, hvor turister, lokale og forbavsende mange skæve eksistenser trænges på gågaden Venice Beach Boardwalk, som løber helt nede parallelt med stranden.

Lige ved siden af Venice Beach finder man Santa Monica Beach, som tilsyneladende tiltrækker et lidt mere civiliseret klientel (freak-rate væsentligt mindre end på Venice). Mest action finder man på molen, Santa Monica Pier, som bl.a. har et pariserhjul og masser af restauranter.

Da Trine og jeg var i Los Angeles i juni sidste år, var der rigtig tåget ved kysten næsten alle dagene. Fænomenet er åbenbart er ret almindeligt i starten af sommeren og kaldes ’June gloom’ af de lokale. Vores strandtur føltes lige pludselig knapt så glamourøs, men heldigvis var der masser af andre ting at lave i Los Angeles.

Når vi skal derover til september satser vi på godt vejr, og jeg skal forsøge også at besøge Malibu Beach, som jeg tidligere kun har gjort kort stop ved. Jeg mistænker også at nogle af rejsens reality-tv fans (deriblandt min søster) gerne vil et smut forbi Laguna Beach, så nu får vi se om en dag ved stranden er nok.

Min Guide til Venice Beach

En anden strand jeg rigtig godt kan lide i LA er Manhattan Beach. Der er mindre turister og flere lokale, og så er der rigtig mange gode restauranter i området.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.