Los Angeles: Guide til Venice Beach

Guide til Venice Beach, Los Angeles

Når man bor i West Hollywood så føles Venice Beach lige så langt væk som de franske alper, og et besøg kræver omhyggelig planlægning med hensyn til både trafik samt vind og vejr.

Kommer man af sted på det forkerte tidspunkt og havner midt i rush-hour trafikken, så kan den knap 20km lange tur hurtigt tage langt over en time. For ikke at tale om hvis man glemmer at tjekke vejrudsigten og det, som man troede bare var lidt morgentåge, er en gang June Gloom-suppe, der bliver liggende hele dagen og spolerer ens strandtur.

Forleden smilede både vejrguder og trafikguder dog til os, og vi havde en dejlig dag på stranden. Venice Beach er et rigtig fedt område at gå rundt i, og der er masser af ting og mennesker at kigge på. Det er svært ikke at blive fascineret af muskelbundterne på Muscle Beach samt alle de dygtige dansere og sangere, der ofte optræder lang Venice Beach Boardwalk. Vi overhørte også en meget gal mand, som brugte næsten en halv time og 5 opkald på at ringe og råbe af en stakkel i den anden ende. Der var mange ude at bade den dag, men Stillehavet er alt for koldt for mig, så jeg nøjedes med at tage billeder og spise is. Her er min guide til Venice Beach:

Hvordan kommer man til Venice Beach?

Hvis man skal til Venice Beach fra Hollywood eller Beverly Hills, gælder det om at planlægge sin strandtur, så man ikke havner midt i myldretrafikken. Min erfaring er, at det i hverdagene er bedst at køre af sted omkring kl. 10 om morgenen og vende snuden hjemad tidligt på eftermiddagen eller alternativt blive i området og spise aftensmad. I weekenden er trafikken sjældent et problem, men derimod kan det være svært at finde parkering.

Om sommeren koster det typisk mellem 15-25$ pr. dag at parkere i gåafstand til Venice Beach Boardwalk.

Hvis man er nogle stykker og man ikke gider at bøvle med parkering, kan man også tage en Uber. Uber fungerer rigtig godt i Los Angeles, mens almindelige taxier kan være svære at få fat i.

Man kan også tage bussen til stranden, hvilket jeg dog aldrig har gjort. På Los Angeles Metros hjemmeside(både bus og tog) kan man skrive sin startdestination og slutdestination ind og få den hurtigste rute op, lidt ligesom Rejseplanen i Danmark.

Hvad skal man se i Venice Beach?

Muscle Beach

I 80’erne plejede Arnold Schwarzenegger at træne på Muscle Beach, og i dag er det verdensberømte udendørs træningscenter stadigvæk godt besøgt af bodybuildere og andre træningsfanatikere. Muscle Beach er åben alle dage og hvis man har mod på det, kan man købe et dagspas til 10$ eller et årligt medlemskab for 200$.

Den originale Muscle Beach lå faktisk ved Santa Monica Pier, men den er lukket, og når man i dag taler om Muscle Beach, så er det den ved Venice Beach man mener.

Abbot Kinney Boulevard

Hipster-gaden Abbot Kinney Boulevard løber parallelt med Venice Beach, et par hundrede meter bagved stranden. Det er stykket mellem Venice Boulevard og Westminster Avenue, der er det mest interessante. Her finder man blandt andet Gjelina, der laver nogle af Los Angeles bedste pizzaer, samt flere andre gode restauranter, barer og butikker. Om dagen er der en herlig laid-back atmosfære på Abbot Kinney, og om aftenen er det et super-trendy sted at gå ud og spise og drikke.

Venice Beach Boardwalk

Langs Venice Beach Boardwalk er der folk der optræder med dans og sang eller tropper op i diverse udklædninger. Mange er fantastisk dygtige og tiltrækker et stort publikum. Hvis man stopper for at høre en hel forestilling eller tager billeder, forventes det, at man lægger en dollar eller to, så husk at tage masser af 1-dollarsedler med.

Marihuana til medicinsk brug er lovligt i Californien, og langs Venice Boardwalk er der flere butikker, der sælger marihuana til folk med et Medical Marihuana Card. Rygning er dog forbudt på Venice Beach:)

Venice Beach

Selvfølgelig skal man ikke glemme at tage ned på selve stranden. Selv efter skandinaviske standarder er vandet dog ofte ret koldt, og der kan godt være rigtig meget understrøm. Derudover blæser det tit op hen på eftermiddagen, så husk at tjekke vejrudsigten, før du tager af sted, og tag eventuelt en varm sweater med, just in case.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje