Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Los Angeles: Manhattan Beach Pier

Manhattan Beach, Los Angeles

Santa Monica Beach og Venice Beach er sikkert de mest berømte strande i Los Angeles, og hvis det er første gang du besøger LA, skal du helt sikkert aflægge dem et besøg. Efter at have taget de obligatoriske billeder af mole, muskler og freaks, kan jeg dog anbefale at du kører ned til Manhattan Beach lidt længere sydpå.

Jeg opdagede Manhattan Beach ved et tilfælde tilbage i 2011, da jeg boede på et lufthavnshotel med gratis shuttlebus til stranden, og i dag er Manhattan Beach min yndlingsstrand i Los Angeles.

Det er for det meste både lettere og billigere at finde parkering end på Venice Beach, og Ocean Drive, som løber blot en enkelt blok fra stranden, er fyldt med hyggelige caféer, butikker og restauranter.

Da jeg var tilbage i Los Angeles sidste måned, kørte jeg ned til Manhattan Beach en dag for at tage mig en morgendukkert. Dog havde jeg glemt hvor koldt Stillehavet er sammenlignet med de lune vande i Den Arabiske Golf, som jeg er vant til, så de planer blev hurtigt droppet. I stedet gik jeg ned på stranden under molen og legede med mit kamera. Nogle af billederne blev ret gode, mens andre var uskarpe og lige til skraldespanden. Jeg kæmper stadigvæk med indstillingerne, og ja, jeg ved godt, at jeg burde læse manualen..

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje