Hvad spiser man i Kenya?

Hvad spiser man i Kenya?

Inden jeg kom til Kenya havde jeg ikke den fjerneste anelse om, hvad man spiser i denne del af verden. Efter snart en uge i landet, har jeg dog fået et ganske godt indtryk af, hvad traditionel kenyansk husmandskost kan inkludere.

Jeg bor på et guest house tilknyttet hospitalet, som har helpension, så jeg får tre gange om dagen serveret en dosis kenyansk madkultur.

Morgenmaden består oftest af toastbrød samt en frugt, et æg eller en pølse. Varm mælk blandet op med vand stilles frem i termokander, så man kan hælde det over tebrevene og således kan lave sig en kop dejlig chai latte uden alt for mange fiduser.

Vi får både varm mad til frokost og til aften, og det er for det meste meget solide måltider med masser af stivelse fra enten kartofler eller majsmel. De sammenkogte retter er fulde af smag og ideholder tit forskellige slags bønner eller linser. Sådan et måltid ligger rigtig godt i maven, og man er derfor mæt i mange timer efter.

Min danske YouTube-kanal med opskrifter, rejsevideoer og meget mere 🇩🇰

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Seneste Indlæg

  • Los Angeles er rigtig stor og mange bliver overraskede over afstandene. Der er ikke noget egentligt bycentrum som vi er vant til i Danmark, og heller ikke rigtigt nogle deciderede …

  • Efter en bytur i Vegas er fastfood de flestes førstevalg dagen derpå, men for mig er ramen den ultimative tømmermændskur. Derfor endte Tina og jeg på Momofuku en fredag omkring …

  • Vietnamesisk Egg Coffee (cà phê trứng) kombinerer stærk kaffe med en luftig creme af piskede æggeblommer og kondenseret mælk. Drikken blev opfundet i Hanoi tilbage i 1940’erne, da frisk mælk …