
Forleden havde AC og Kristian inviteret mig over til hvidvin og kammuslinger, og det er jo ikke noget man siger nej til. De bor helt ned til fjorden, så Kristian hoppede bare i dykkerdragten og svømmede ud og hentede muslingerne. Han havde også fanget en lille pighvar med de bare næver (!), så menuen stod på pasta med kammuslinger, pighvar og rejer.
Jeg så hvordan pighvaren blev fileteret, og hvordan muslingerne blev åbnet og renset, og jeg tror ikke der gik mere end 20 minutter fra de var hevet op af vandet og til de lå på panden. Kristian havde lavet en sabayon-sauce som blev blanDet smagte fantastisk! Den mest rene, friske smag, man kan forestille sig, og vildt at have sådan et spisekammer lige uden for døren.
Min mor samler på muslingeskaller, så det første hun sagde, da jeg sendte hende et billede af fangsten var, at jeg skulle huske at tage skallerne med hjem. Jeg vaskede derofr 6 skaller som blev lagt til tørre ude på terrassen, og så glemte jeg selvfølgelig at tage dem med. Tror jeg bliver nødt til at hilse på AC snart igen:)
Jeg skal nok lægge opskriften op senere.



