Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Titlis – Forelsket i Schweiz

Titlis, Schweiz

Målet med min tur til Engelberg var at besøge toppen af Titlis, så selvom det var lidt overskyet, den dag jeg ankom, besluttede jeg mig alligevel for at tage derop med det samme. Jeg tror turen med liften tog omkring 20 minutter, og på vejen op har man den flotteste udsigt af både bjerg og dal.

Det var et af de tidspunkter hvor jeg ville ønske, at jeg havde et ekstra par øjne (helst monteret i nakken) så jeg ville kunne nyde udsigten ned af bjerget uden samtidig at gå glip af udsigten til toppen.

Oppe på toppen er der en hængebro (den højest beliggende i Europa), en gletsjerhule og et par Bollywoodpapfigurer(!), men den altoverskyggende attraktion er den fantastiske udsigt over alperne. Det var så overvældende smukt, at jeg næsten blev svimmel, og det er uden tvivl det mest betagende sted, jeg nogensinde har været! Det var her, på toppen af Titlis, at jeg for alvor forelskede mig i Schweiz.


Hvad skal man have på?

Jeg havde troet, at der ville være bedre mulighed for at vandre omkring deroppe, så jeg havde taget mit nyindkøbte hikingtøj på. Det viste sig at være lidt overkill, da man aldrig for alvor kom i kontakt med naturen. Jeg så endda folk deroppe i klipklappere, hvilket jeg dog ikke vil anbefale. Dog kan man sagtens klare sig med fornuftige sko, jeans og en vindjakke, men er du i tvivl, så tjek vejrudsigten på toppen inden du tager af sted. 

Hvordan kommer man til toppen af Titlis?

Man tager Titlis Xpress-liften fra Engelberg til Stand via Trübsee. Derfra bytter man til en anden lift, Rotair, som går hele vejen til toppen og snurrer langsom rundt undervejs. Billetten koster 98CHF, men bor man på et af hotellerne i Engelberg får man et gæstekort, som giver rabat.

Jeg havde taget både madpakke og schweizerkniv med, men det havde jeg ikke behøvet, for der var både restaurant og chokoladebutik oppe på toppen. Når man først har taget billeder er der ikke så meget andet at lave deroppe, så et par timer på toppen var rigeligt for mig.

Læs mere om min udflugt til Engelberg:

Engelberg – Klar til vandretur >>


Der er mere information om Titlis på Titlis Engelberg website


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop