Sommer i Zürich

Zürich Blog

Min weekendtur til Zürich var et spontant indfald primært forårsaget af en ubændig trang til at komme væk fra Dubai. På denne tid af året er der ulideligt varmt i Dubai, og jeg var desperat efter at komme væk fra sandkassen. En af mine veninder, som jeg ikke har set i lang tid, bor i Zürich, så da hun spurgte, om jeg ikke kom forbi og sagde hej, var det mit stikord til at pakke kufferten og begive mig af sted.

Jeg har tidligere besøgt Zürich mere end 20 gange, men det var dengang jeg arbejdede som stewardesse. Vi boede i Oerlikon halvvejs ude ved lufthavnen, og af en eller anden grund tog jeg næsten aldrig ind til byen. Jeg husker mest Zürich som våd og kold, og så var butikkerne altid lukkede.

En af de gange, hvor butikkerne var åbne tog jeg ind i et ret fancy stormagasin for at købe chokolade og se mig lidt omkring. Jeg havde mit sædvanlige layover-tøj på, som nok var mere behageligt, end det var trendy, og efter et stykke tid bemærker jeg, at der er en dame, som følger efter mig rundt i butikken. Da jeg kommer tilbage til hotellet går det op for mig, at det nok har været en butiksdetektiv. Se det er hvad der sker, når man tager på shoppetur i sine joggingbukser.

Denne gang var mit indtryk af Zürich helt anderledes. Solen skinnede hver eneste dag, og den jakke, jeg havde pakket for en sikkerheds skyld, fik slet ikke lov til at komme op af kufferten. Jeg lavede egentlig ikke så meget men fordrev mest tiden med at vandre rundt i de smalle gader og tillade mig selv at fare vild og bare være. Maden, menneskene og de svimlende smukke omgivelser tog fuldstændig pusten fra mig, og jeg havde det mest fantastiske ophold i en by, der nu rangerer som nr. 1 på min personlige Europa-hitliste.

Jeg fik også nogle ret fantastiske pandekager, da Regitze inviterede mig til brunch hjemme hos hende. Dem kan I se billeder af her:

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje