Singapore – En aften i Geylang

Geylang i Singapore

Da jeg spurgte AC hvor jeg skulle bo i Singapore, foreslog hun mig enten Orchard Road eller Geylang. Orchard Road er ret ret posh og meget turistet område, og det er der, de fleste rejseguides skriver, at man skal bo. Selve vejen er flankeret af det ene luksuriøse stormagasin efter det andet, og man kan shoppe løs blandt kendte brands fra hele verden.

Geylang er derimod kendt som Singapores red light district, så hvorfor syntes AC, at jeg skulle bo der? Måske fordi hun kender mig rigtig godt. Vi har været venner i mange år, og hun ved, at jeg foretrækker mine storbyer lidt ru i kanterne. Hvis der er alt for pænt og rent, så begynder jeg hurtigt at kede mig. Jeg vil føle sjælen i de byer, jeg besøger, og det gør man altså sjældent på de store shoppinggader blandt de andre turister.

Dog virkede Geylang som lidt af en mundfuld for en førstegangsbesøger som mig, så i stedet for at booke hotel der, valgte jeg at afsætte en aften på at lære området bedre at kende.

I Geylang var der skruet helt ned for tempoet. Folk hang ud på de få grønne arealer i området, eller samledes omkring et måltid i en af de små hul-i-væggen-restauranter, som området bugnede med. Det lykkedes mig at navigere udenom de mest slibrige områder, så udover et par butikker med sexlegetøj, stødte jeg ikke på noget red light action på min vej.

Duften af mad fra alle restauranterne var derimod ikke til at undgå. I et enkelt snif kunne jeg identificere både paratha, char siew og laksa, og hold op hvor duftede det godt! Jeg ville rigtig gerne have slået mig ned ved et af de vakkelvorne plastikborde og bestilt hvad der nu var på menuen, men jeg havde lovet AC at gå til No Signboard og spise chillikrabbe. Det viste sig nu også at være en god beslutning, og det kan I læse mere om her:

> Læs mit blogindlæg om chillikrabbe på No Signboard

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Singapore

Reklame – Book dit hotel i Singapore her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje