Godmorgen Singapore – En underlig taxitur

Orchard road, Singapore Blog

Godmorgen Singapore! Undskylder for de lidet inspirerende billeder, men jeg tog en taxi direkte fra lufthavnen og til hotellet, og jeg har ikke i sinde at forlade mit værelse, før jeg har fået nogle timer på øjet.

Taxituren var godt nok underlig. Til at starte med var chaufføren yderst høflig, men så begyndte han at snakke om, at det var regeringens skyld, at han ikke kunne finde et andet job og var nødt til at køre taxi. Der gik dog ikke lang tid, før han i stedet kastede skylden på indvandrerne i Singapore.

Den slags personer irriterer mig grænseløst, uanset hvor i verden jeg møder dem, men klokken var 4 om morgenen (Dubai-tid), og jeg var dødtræt, så jeg orkede virkelig ikke at tage den diskussion, og besluttede mig for at flette mit næb. Taxichaufføren var dog ligeglad og fortsatte sin monolog hele vejen ind til byen. Jeg tror dog han havde besluttet sig for, at jeg ikke var en af the bad guys, for da vi stoppede foran hotellet sagde han ”det er de rige fremmede som ødelægger det hele for Singapore, men du er ikke rig, det kan jeg se. Så havde du ikke boet på det her hotel.” Øøøh..ok. Og godmorgen!

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Singapore

Reklame – Book dit hotel i Singapore her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje