Godmorgen Singapore – En underlig taxitur

Orchard road, Singapore Blog

Godmorgen Singapore! Undskylder for de lidet inspirerende billeder, men jeg tog en taxi direkte fra lufthavnen og til hotellet, og jeg har ikke i sinde at forlade mit værelse, før jeg har fået nogle timer på øjet.

Taxituren var godt nok underlig. Til at starte med var chaufføren yderst høflig, men så begyndte han at snakke om, at det var regeringens skyld, at han ikke kunne finde et andet job og var nødt til at køre taxi. Der gik dog ikke lang tid, før han i stedet kastede skylden på indvandrerne i Singapore.

Den slags personer irriterer mig grænseløst, uanset hvor i verden jeg møder dem, men klokken var 4 om morgenen (Dubai-tid), og jeg var dødtræt, så jeg orkede virkelig ikke at tage den diskussion, og besluttede mig for at flette mit næb. Taxichaufføren var dog ligeglad og fortsatte sin monolog hele vejen ind til byen. Jeg tror dog han havde besluttet sig for, at jeg ikke var en af the bad guys, for da vi stoppede foran hotellet sagde han ”det er de rige fremmede som ødelægger det hele for Singapore, men du er ikke rig, det kan jeg se. Så havde du ikke boet på det her hotel.” Øøøh..ok. Og godmorgen!

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.