En Singapore Sling på Long Bar – Raffles Hotel

Long Bar, Raffles Hote i Singapore
Singapore Sling

Før jeg fik smag for Bellinis, var Singapore Sling min yndlingsdrink, så selvfølgelig skulle jeg et smut forbi Long Bar på Raffles Hotel, da jeg var i Singapore. Hvis I ikke ved, hvad jeg snakker om, så kan jeg fortælle at Long Bar er stedet, hvor bartenderen Ngiam Tong Boon mixede verdens første Singapore Sling. Dette skete tilbage i 1915, så i år kan den legendariske drink fejre 100-års fødselsdag.

En aften, efter min sædvanlige chicken rice-aftensmad, gik jeg derfor over til Raffles Hotel, som lå i nærheden af det hotel jeg boede på. Jeg var der ret tidligt, så jeg fik en plads i baren med det samme. ”Singapore Sling?” spurgte bartenderen, og jeg nikkede. Jeg havde hørt at de nogen gange laver store partier Singapore Slings i forvejen, så jeg var glad for at se, at min Singapore Sling var friskblandet, men for 36,50 SGD er det vel også det mindste, man kan bede om?

Singapore er jo et meget rent land, og det er strengt forbudt at smide affald på gaden. Man må heller ikke tage tyggegummi med ind i landet, og jeg gik næsten i panik, da jeg opdagede en stykke gammelt, halvt-opløst tyggegummi i bunden af min taske. Et øjeblik overvejede jeg at skylle det ud i toilettet, men på den anden side ville jeg heller ikke have, at det skulle ende ude i naturen. Jeg besluttede mig derfor i stedet for at smugle det tilbage til Dubai. Anyway, med hensyn til affald, så er der et sted i Singapore, hvor man gerne må svine lidt, og det er på Long Bar.

Der står store stofposer med gratis peanuts på bardisken, og når man har spist nødderne, kan man kaste skallerne ned på gulvet og føle sig som en rigtig bad ass. Jeg kastede nogle stykker af sted, men det føltes ret akavet, så jeg koncentrerede mig i stedet om min drink.

Gennem årenes løb har jeg smagt en masse supergode og superdårlige Singapore Slings, og den jeg fik på Long Bar var uden tvivl i kategorien ”supergod”. Den friske ananasjuice accentuerede smagen af cherry brandy og drinken var sød og lækker.

Min blog om Singapore


Long Bar, Raffles Hotel, 1 Beach Road, Singapore

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Singapore

Reklame – Book dit hotel i Singapore her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje