Singapore: Hot pot på Ting Yuan – Liang Seah Street

Ting Yuan, hot pot on Liang Seah Street, Singapore

Liang Seah Street i Singapore er et fantastisk sted for foodies. Den hyggelige gade er fyldt med restauranter og caféer, og har man lyst til steamboat/hot pot er man kommet til det helt rigtige sted. Der er nemlig flere billige hot pot-restauranter langs gaden, og en gammel ven fra Sverige anbefalede mig at prøve Ting Yuan.

Jeg ankom lige da de åbnede til frokost, så det var ikke noget problem at få et bord, men fordi jeg kun var en person, var der et tillæg på et par dollars. Ting Yuan er kendt for sin hot pot med fiskehoved, men den prøvede jeg dog ikke. I stedet valgte jeg en klar, mild kyllingesuppe, samt en lidt stærkere mala-suppe som basis. Buffeten så pæn og ren ud, og udvalget af kød og grøntsager samt hvad man ellers kunne have lyst til at putte i sin gryde, var rigtig godt. Der var også en hel buffet med saucer at vælge mellem, hvilket gjorde det let at blande sin helt egen favorit. Jeg mixede en med peanutsauce og koriander, samt en anden med chiliolie, eddike og hvidløg, og de smagte begge to så godt, at jeg slet ikke kunne stoppe med at dyppe.

Over buffeten var der et skilt som informerede gæsterne om at man ville blive opkrævet et gebyr for madspild. Først synes jeg det var lidt underligt og næsten en smule stødende, for er hele meningen med en buffet ikke, at man skal kunne smage på det hele og efterlade det, man ikke kan lide? Når jeg tænker nærmere over det, synes jeg dog ikke at det er så dumt alligevel, for rigtig mange mennesker fylder jo tallerken efter tallerken med mad, som de ikke har tænkt sig at spise. Mon ikke sådan et skilt ville hjælpe på det?

Før jeg tilsatte grøntsager og kød smagte jeg på suppen, og jeg var overrasket over, hvor god den var. På mange af de andre hot pot steder jeg har været, har suppen enten været for tynd eller alt for stærk, men på Ting Yuan, var den helt perfekt, og jeg ville sagtens kunne spise suppen for sig selv. Aftenen efter prøvede jeg en af de andre hot pot-restauranter på gaden. Den var lidt billigere og det var ikke lige så rent og pænt som på Ting Yuan, så jeg bestilte ikke noget kød, men nøjedes med champignon og nudler. Hvis jeg kommer forbi Singapore og Liang Seah  Street igen vil Ting Yuan være mit førstevalg.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Singapore

Reklame – Book dit hotel i Singapore her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje