Singapore: Hello Kitty Orchid Garden Café (LUKKET) i Changi Airport

Singapore Airport Hello Kitty

Hello Kitty Cafe er lukket

På vej ud af lufthavnen i Singapore fik jeg øje på den sødeste Hello Kitty cafe, så selvom det var alt for tidligt og alt for pastelfarvet var der ingen vej udenom. Der er bare et eller andet med den kat, som jeg synes er supersødt. Desuden er maden på de Hello Kitty-caféer jeg tidligere har været på faktisk helt ok.

Jeg var den eneste kunde i butikken så tidligt om morgenen, så jeg fik en af kurvestolene, som hang i loftet og som helt sikkert må være blandt de mest populære siddepladser i caféen. På personalets anbefaling bestilte jeg Hide & Seek, som var en billedskøn dessert med pandan panna cotta, vaniljeis og friske bær. Desserten smagte udmærket og før jeg så mig om havde jeg spist det hele, inklusive en lille Hello Kitty-figur af fondant.

Jeg fik også en ret sød drik, som jeg ikke kan huske navnet på, og så selvfølgelig en latte. Kaffen på Hello Kitty Café er god, men jeg skal gerne indrømme, at hovedårsagen til, at jeg bestilte kaffe var, at jeg vidste, at den ville være dekoreret med den fineste Hello Kitty latte art, som jo ikke er til at stå for. Gad vide hvordan de laver det?

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Singapore

Reklame – Book dit hotel i Singapore her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje