Singapore: Hello Kitty Orchid Garden Café (LUKKET) i Changi Airport

Singapore Airport Hello Kitty

Hello Kitty Cafe er lukket

På vej ud af lufthavnen i Singapore fik jeg øje på den sødeste Hello Kitty cafe, så selvom det var alt for tidligt og alt for pastelfarvet var der ingen vej udenom. Der er bare et eller andet med den kat, som jeg synes er supersødt. Desuden er maden på de Hello Kitty-caféer jeg tidligere har været på faktisk helt ok.

Jeg var den eneste kunde i butikken så tidligt om morgenen, så jeg fik en af kurvestolene, som hang i loftet og som helt sikkert må være blandt de mest populære siddepladser i caféen. På personalets anbefaling bestilte jeg Hide & Seek, som var en billedskøn dessert med pandan panna cotta, vaniljeis og friske bær. Desserten smagte udmærket og før jeg så mig om havde jeg spist det hele, inklusive en lille Hello Kitty-figur af fondant.

Jeg fik også en ret sød drik, som jeg ikke kan huske navnet på, og så selvfølgelig en latte. Kaffen på Hello Kitty Café er god, men jeg skal gerne indrømme, at hovedårsagen til, at jeg bestilte kaffe var, at jeg vidste, at den ville være dekoreret med den fineste Hello Kitty latte art, som jo ikke er til at stå for. Gad vide hvordan de laver det?

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.