Singapore: Ah Tai – Lige så god som Tian Tian?

Tian Tian skulle efter sigende være et af de bedste steder at spise Hainanese chicken rice i Singapore, så selvom det øsede ned, og selvom jeg ikke havde nogen paraply, besluttede jeg mig for at aflægge Tian Tian et besøg på min sidste aften i Singapore.

Tian Tian ligger inde i Maxwell Food Centre som var ret langt fra mit hotel, så tror I jeg var skuffet, da det viste sig, at Tian Tian var lukket den dag?

Heldigvis tog det ikke lang tid, før jeg spottede Ah Tai, som var en anden chicken rice-restaurant, der også lå lunt i toppen af min liste. Kokken hos Ah Tai (som for øvrigt hedder Hr. Tai), plejede at være kok hos Tian Tian, men han blev uvenner med ledelsen og sagde op (eller blev fyret?) og åbnede i stedet sin egen chicken rice-bod i samme food centre som Tian Tian. Den chicken rice man får hos Ah Tai skulle derfor være næsten identisk med det, der serveres hos Tian Tian, og på det tidspunkt var det godt nok til mig, så jeg skyndte mig over for at bestille en portion.

Jeg var kun i Singapore nogle dage, men jeg fik spist masser af chicken rice, og alt smagte enormt godt. Hvis man laver den samme ret dag ud og dag ind, som det jo ofte er tilfældet hos de små boder, så kan man nok heller ikke undgå at blive rigtig god til at lave den ret. Ah Tai var dog noget helt exceptionelt.

Kyllingen hos Ah Tai, var supersaftig og risene så loaded med kyllingesmag, at jeg med det samme fortrød, al den sojasauce, som jeg havde hældt på toppen af det hele. Ideelt set skulle risene nok have været spist uden anden forurening end den tilhørende chilisauce, men selv halvt druknet i soja, så var dette den bedste Singapore Hainanese Chicken Rice, jeg nogensinde har smagt


Ah Tai, 1 Kadayanallur St, #01 -07 Maxwell Food Center, Singapore

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Singapore

Reklame – Book dit hotel i Singapore her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje