Los Angeles: Universal Studios og Fear Factor Live

Universal Studios i Los Angeles

En af mine mere mærkelige oplevelser i Los Angeles var tilbage i 2008, hvor Mike fra flyveskolen og jeg besøgte Universal Studios. Dengang var en af ”forlystelserne” at man kunne deltage i Fear Factor Live, og dumme som vi var, meldte vi os frivilligt. Hovedpræmien var et årskort til Universal Studios, hvis man vel at mærke vandt over de andre 4 deltagere i en række ulækre prøvelser.

Heldigvis røg jeg ud allerede i første del af konkurrencen, som gik ud på at hænge længst muligt i armene højt over gulvet. Grunden til at jeg skriver ”heldigvis” er, at Mike, og de andre deltagere, som gik videre, blandt andet måtte drikke en smoothie bestående af sur mælk og griseøjne, samt fiske forskellige ting op fra et akvarium fyldt med  slimede ål.

Mike tilbragte resten af dagen med at være lige ved at kaste op hele tiden, og selv ikke et kram fra Homer Simpson kunne hjælpe.

Hvorfor vi overhovedet stillede op kan jeg stadigvæk ikke helt forstå, men vi har siden grinet rigtig meget af vores klamme californiske oplevelse.

Læs om dengang Mike og jeg kørte ud for at finde Brandons hus

Min blog om Los Angeles

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.