Los Angeles: Takeaway fra Thien Huong i Chinatown

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Chinatown, Los Angeles

 

Jeg elsker Los Angeles dynamiske karakter, og jeg er dybt fascineret af, hvor hurtigt ting ændrer sig i denne by, der ellers fremstår som ret laid-back. Siden sidst jeg var i Los Angeles sidste år er bl.a. Ketchup på Sunset Blvd. lukket, hvilket er rigtig synd, da det var et enormt godt sted, som jeg til hver en tid ville anbefale. Heldigvis lå Geisha House stadigvæk på Hollywood Blvd., og et besøg en mandag aften forsikrede mig om at det stadig er et af de fedeste steder at indtage sin sushi i Los Angeles.

Et andet sted der stadig lever videre i bedste velgående er Thien Huong i Chinatown, som jeg faldt over sidste år, da jeg var i LA med Trine. Thien Huong serverer billig og suverænt god vietnamesisk mad. Der er altid run på omkring frokosttid, hvor mange mennesker slubrer en gang Pho i sig inde i restauranten, eller stiller sig i kø for at købe nogle af deres take-away retter.

Deres Pho fås i flere forskellige størrelser og smager så englene synger, men denne gang havde vi lidt travlt, så vi prøvede i stedet nogle af deres take-away rispapirsruller, som også var rigtig gode. Vi spiste dem i bilen før vi kørte videre til Little Tokyo, som var vores næste destination den dag. Skriver mere om Little Tokyo senere.

 


Thien Huong, Far East Plaza, 727 N Broadway, Chinatown, Los Angeles


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

The map ID you have entered does not exist. Please enter a map ID that exists.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”los-angeles-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]