Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Los Angeles: Takeaway fra Thien Huong i Chinatown

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Chinatown, Los Angeles

 

Jeg elsker Los Angeles dynamiske karakter, og jeg er dybt fascineret af, hvor hurtigt ting ændrer sig i denne by, der ellers fremstår som ret laid-back. Siden sidst jeg var i Los Angeles sidste år er bl.a. Ketchup på Sunset Blvd. lukket, hvilket er rigtig synd, da det var et enormt godt sted, som jeg til hver en tid ville anbefale. Heldigvis lå Geisha House stadigvæk på Hollywood Blvd., og et besøg en mandag aften forsikrede mig om at det stadig er et af de fedeste steder at indtage sin sushi i Los Angeles.

Et andet sted der stadig lever videre i bedste velgående er Thien Huong i Chinatown, som jeg faldt over sidste år, da jeg var i LA med Trine. Thien Huong serverer billig og suverænt god vietnamesisk mad. Der er altid run på omkring frokosttid, hvor mange mennesker slubrer en gang Pho i sig inde i restauranten, eller stiller sig i kø for at købe nogle af deres take-away retter.

Deres Pho fås i flere forskellige størrelser og smager så englene synger, men denne gang havde vi lidt travlt, så vi prøvede i stedet nogle af deres take-away rispapirsruller, som også var rigtig gode. Vi spiste dem i bilen før vi kørte videre til Little Tokyo, som var vores næste destination den dag. Skriver mere om Little Tokyo senere.

 


Thien Huong, Far East Plaza, 727 N Broadway, Chinatown, Los Angeles


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

The map ID you have entered does not exist. Please enter a map ID that exists.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”los-angeles-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje