Los Angeles: En mini-ansigtsbehandling hos Sephora

Sephora, Hollywodd & Highland, Los Angeles

Jeg er en stor fan af Sephora, men i Dubai er servicen ofte ret dårlig. Der er flere gange, hvor jeg har besøgt Sephorabutikkerne i Marina Mall og Mall of the Emirates kun for at gå tomhændet derfra, fordi jeg blev træt af at vente på personalet, som virkede fuldstændigt ligeglade med kunderne.

Jeg køber derfor for det meste kun skønhedsprodukter i Sephora, når jeg er i USA, og selvom jeg kun er der et par gange hvert år, så har jeg alligevel formået at beholde mit VIB medlemskab for andet år i træk. VIB er det mellemste niveau i Sephoras loyalitetsprogram i USA, og jeg er faktisk kun ca. 200$ fra VIB Rouge, som er det højeste niveau. Hmm..det er vel egentligt lidt pinligt, er det ikke? *shop-aholic warning*

Min yndlings-Sephora I Los Angeles er den i Hollywood & Highland. Jeg tror også, at det er den travleste Sephora i LA, men personalet er altid venlige og hjælpsomme. På min første aften i LA, var jeg på jagt efter lidt seriøst nødhjælp til min hud, som var gået helt amok efter uger med for lidt søvn og for meget jetlag. En af de kvindelige medarbejdere tilbød mig en gratis 15-minutters mini-ansigtsbehandling, og det lød jo som en fantastisk idé, så jeg satte mig til rette, mens hun hentede de produkter, hun ville anvende.

Jeg blev diagnosticeret med tørre kinder og en pande med latente urenheder, og hendes midler mod dette var 2 forskellige masker: En fugtende agurkemaske fra Peter Thomas Roth og en maske med aktivt kul fra Origins. Før hun påførte maskerne rensede hun min hud med Evian-vand på sprøjtedåse samt en Soy Face Cleanser fra Fresh. Så skønt, så skønt! Det var som 15 minutter i paradis.

Mens jeg sad med min maske på, så jeg at Sephora også tilbød make-overs med fokus på contouring. Contouring har jo været kæmpestort blandt skønhedsbloggere i årevis, men for folk som mig, der holder sig til sine årtier-gamle make-up-rutiner, er det en helt ny verden. Med pudder eller creme-sticks kan man skabe skygger eller highlights og dermed illusionen af mere harmoniske ansigtstræk, hvis det er det, man er ude efter. Det viste sig at min VIB status betød, at jeg kunne booke en make-over gratis (normalt er der et krav om, at man skal købe for mindst 50$) så jeg skrev mig op til min egen personlige contouring-lektion den følgende dag. Det var lidt af en øjenåbner, bogstaveligt talt, men dette indlæg er allerede alt for langt, så jeg tror, jeg venter med at skrive om det til en anden dag.

I finder flere indlæg om make-up og hudpleje på min beauty blog

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje