Los Angeles: Little Tokyo – Lidt af Japan i LA

Little Tokyo i Los Angeles

Tokyo er en af mine yndlingsbyer, men det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden mit sidste besøg. Alt for lang tid, hvis I spørger mig! Indtil jeg endnu engang kan flyve afsted mod Landet Med Sake og Sushi, må jeg stille Japan-abstinenserne med hvad der ellers dukker op på vejen. Som fx. Little Tokyo i Los Angeles.

Little Tokyo fylder ikke mere end et par gader, men det er stadigvæk et rigtig fint sted at besøge, både for sightseeing og for lækker japansk mad. Hos områdets restauranter finder man sushi i alle prisklasser samt ramen og yakitori. Der er også små butikker, hvor man kan købe sjove, japanske ting, og da vi var der, var vi heldige at se både Hello Kitty og en amerikansk cosplay-pige.

Los Angeles har rigtig mange fede etniske nabolag, og har man brug for en dosis a Asien, så er både Little Tokyo, Chinatown og Koreatown helt sikkert et besøg værd.

Mit blogindlæg om Little Tokyo og Cafe Dulce >>

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje