Los Angeles: En tidlig morgen ved Hollywood-skiltet

Hollywood-skiltet

Poul og jeg blev gift i Las Vegas tilbage i 2011 og nogle af vores bedste venner fra Danmark og Færøerne tog med os derover. Vi startede med en uge i Los Angeles, for derefter at køre til Las Vegas, hvor vi også havde en uge. Det var den 3. gang jeg besøgte Los Angeles, og det var Pouls 2. gang, men mens dette blev rejsen, hvor jeg for alvor begyndte at holde af Los Angeles, forholdt det sig helt anderledes for Poul, og han har ikke været tilbage siden.

Uanset om man kan lide LA eller ej, så er det dog noget helt særligt at besøge Hollywood-skiltet, og jeg prøver at komme derop, hver gang jeg er i Los Angeles. Alle kender jo det skilt, som troner over byen og stille minder os om at This is Hollywood, the place where dreams and movies are made.

Man kan ikke komme helt op til skiltet, men vi parkerede oppe ved den lille park, hvor folk lufter deres hunde, og som er det længste man kan komme med bil. Vi var der tidligt om morgenen, så vi havde næsten det hele for os selv, og vi fik taget masser af billeder. Desværre fik jeg rodet lidt rundt i kameraindstillingerne, så jeg opdagede senere, at de fleste af mine billeder havde dårlig opløsning og et underligt rødligt skær.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje