Los Angeles: Fashionphile – Second-hand shopping i Beverly Hills

Fashionphile, secondhand designertasker i Los Angeles

Har jeg fortalt jer om Fashionphile? Det er en butik, der sælger seconhand designertasker og andet godt, og placeringen lige om hjørnet for Rodeo Drive gør det til et oplagt sted at kigge forbi, hvis man alligevel er i Beverly Hills. Fashionphile er størst i USA indenfor dette segment, og man kan både shoppe i deres butik, eller bestille over nettet.

Hvis man er i Los Angeles vil jeg dog anbefale et besøg i butikken, som er et slaraffenland for taske-elskere. Alt er i rigtig god stand og udover tasker er der også sko og punge. Butikken giver livslang garanti for at varerne er ægte (de har 2 eksperter til at vurdere hver eneste vare de tager ind), så man kan roligt kaste sig ud i taskeshopping uden at skulle bekymre sig om man nu har købt en billig kopi fra Kina. Skulle det mod forventning vise sig at tasken man har købt er fake, så er der livslang money back-garanti på alle køb.

Det er ikke det billigste sted at shoppe second-hand, så butikken er nok primært for dem, der allerede har besluttet sig for at købe en ny taske, og som gerne køber en brugt taske i god stand.

2017 opdatering: De gange jeg har besøgt Fashionphile, har man altid kunne gå direkte ind fra gaden (man skulle bare ringe på dørklokken og så blev der åbnet). Jeg kan dog forstå fra teksten på deres hjemmeside, at de nu til dags foretrækker at man ringer først og laver en aftale.  

Min Guide til Shopping i Los Angeles >>


Fashionphile, 9551 Wilshire Blvd, Beverly Hills, Los Angeles