Los Angeles Blog: Trines celebrity tour

På udflugt i Hollywood Hills

Min søster Trine er yderst velbevandret i alt hvad der hedder sladder om både A, B og C-kendisser, og vores lille udflugt rundt i kvarteret idag resulterede i en række aha-oplevelser for hende. Hun fandt salonen som ejes af frisøren, der klipper Jessica Simpson, stedet hvor de spiser sushi i The Hills samt en masse andre steder som helt sikkert ville være nævnt hvis Se&Hør fik for sig at udgive en rejseguide.

Jeg er mest imponeret over hvordan hun kan holde styr på så mange detaljer. Trine er nemlig ikke bare fuldt opdateret med hvem der pt. er kæreste med hvem, men også alle ekskærester og ekskæresters ekskærester!

Kilden til sin viden er en evig strøm af sladderblade som hun fortærer råt mens hun spiser sin nye yndlingssnack, Beef Jerky. Det var i et af disse blade som hun ved nærmere gennemgang idag kunne informere mig om at vampyr-fyren vi så igår rent faktisk var ikke mindre end Alexander Skarsgård, en svensk skuespiller som bl.a. har været med i den svenske version af ’Hvide løgne’….stort!

Læs mit blogindlæg om da Mike og jeg tog på udflugt til 90210 Brandons hus

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Koreansk Hudpleje