Hoteller i Zürich: Soloferie på Glockenhof

Glockenhof i Zürich

Sidste måned skulle jeg have været til Zürich med en veninde, men på grund af årsager, som jeg ikke skal komme nærmere ind på her, blev hun nødt til at aflyse et par dage inden afrejse. Hvad der skulle have været en pigetur i Zürich blev derfor til endnu en solorejse for mig.

Jeg boede på Glockenhof som er et skønt hotel tæt på Bahnhofstrasse. Mit værelse var lækkert og lyst, og væsentligt større end de andre hoteller jeg hidtil har boet på i Zürich.Der var rengøring to gange om dagen, og når man kom hjem om aftenen lå der chokolade på sengen og ventede. Morgenmadsbuffeten var inkluderet i værelsesprisen, og den var så meget bedre, end hvad man ville forvente af gratis morgenmad. Det var stadigvæk sommer i Zürich, så jeg kunne sidde udenfor i den skønne gårdhave og nyde morgensolen og en kop te, mens jeg overvejede, om jeg skulle hente mig endnu en portion Bircher müesli, eller måske en Schoggi Gipfeli? De fleste dage endte det med begge dele.

Badeværelset var stilfuldt og skinnende rent, men det store vindue indtil resten af rummet irriterede mig lidt. Jeg har set konstruktionen mange steder, og mens jeg kan forstå, at det får rummet til at virke mere lyst og luftigt, men selvom der er gardiner, så føles det alligevel som om andre i rummet har indsyn til, hvad man foretager sig derude, så man skal virkelig være meget gode venner, hvis det ikke skal virke alt for grænseoverskridende. Ellers var badeværelset rigtigt fint, selvom sådan nogle som mig, der altid glemmer tandbørsten, godt kunne ønske sig, at der var en tandbørste og lidt Colgate i kurven med gratisting, fx i stedet for badehætten og vatpindene.

Glockenhof ligger lige i hjertet af Zürich, og man er tæt på det meste, så jeg købte ikke engang et Zürich kort denne gang, da alt jeg skulle se var i gangafstand fra hotellet. Jeg kunne rigtig godt lide Glockenhof, og i dette øjeblik, mens jeg skriver dette indlæg, har Poul og jeg faktisk lige checket ind på Glockenhof igen til det, der bliver mit 3. ophold på hotellet.


Glockenhof, Sihlstrasse 31, 8001 Zürich

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop