Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Gendarmenmarkt – Julemarked i Berlin

Gendarmenmarkt - Julemarked i Berlin

I starten af denne uge var jeg i Berlin, hvor jeg mødtes med Luchessa (læs hendes blog her). Luchessa blogger primært om skønhedsprodukter og make-up, hvorimod mine indlæg plejer at dreje sig om mad, rejser og mad, så hvad mon vi egentlig har tilfælles? 

Jeg tror at grunden til, at vi gennem årene, trods forskellighederne, alligevel har kigget ind på hinandens blogs med jævne mellemrum, er det faktum, at vi begge to blev mere seriøse med vores online aktiviteter på nogenlunde samme tidspunkt, og under processen faldt over hinanden. Da det så med tiden viste sig at Luchessa også godt kan lide at rejse, og at jeg (sshhh, hemmeligt) faktisk har et ret velassorteret arsenal af dulleprodukter, så fandt vi fælles fodslag og har trofast fulgt hinandens eskapader gennem årene.

Vi mødtes ved en metrostation inde i byen og gik derfra hen til den italienske restaurant Via Nova, som Luchessa havde foreslået, at vi spiste på. Jeg fik en lækker pastaret med scampi og Luchessa fik noget pasta med laks og flødesauce. Til min store overraskelse havde Luchessa husket, at jeg snart har fødselsdag (har jeg virkelig nævnt det her på bloggen?), så hun havde taget en gave med. Jeg fik derfor både chokolade, te og en ansigtsmaske, som jeg allerede har prøvet, og som var rigtig god. Tak Luchessa, det havde du virkelig ikke behøvet:)

Efter maden gik vi hen til Fassbender og Rausch, som er verdens største chocolaterie. Her brugte vi næsten en halv time på at gå rundt og savle over alle de lækre chokoladeting. Jeg havde lyst til at spise det hele, og hvis jeg havde haft min usynlighedskåbe med, havde jeg helt sikkert taget en bid af ham der full-size-julemandens fod.

Bagefter gik vi over gaden og hen til julemarkedet på Gendarmermarkt. Denne smukke plads er kantet af to næsten ens katedraler samt Berlins koncerthus, og selvom det ikke sneede, dannede pladsen alligevel de perfekte rammer for et julemarked. Der var så mange mennesker, at det var svært at tro, at det var en almindelig mandag aften i december. Der var et band, som spillede julesange og sammen med den varme Glühwein sørgede for, at stemningen var i top, selvom man gik rundt og frøs. Det var umuligt ikke at komme i julestemning, og jeg gik derfra med et stort smil på læberne, overbevist om at julemanden findes (og måske bor i Berlin).

Glædelig jul, ho ho ho!

Nu når vi snakker om tyske julemarkeder, så har jeg også besøgt Winterdom i Hamburg, som I kan læse om her.


Læs mere om Gendarmenmarkt julemarked på Berlins website

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje