Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Farvel Vegas – Hej LA!

Fra Las Vegas til Los Angeles

Igår rykkede vi så teltpælene op og kørte mod Los Angeles. Vi havde lejet en fin blå Ford Focus (den mindste bil de havde) hos Dollar Rent-a-Car til omkring 200$ for 1 uge og forlod Las Vegas lidt over middag.

Efter ca. 5 timers kørsel var vi fremme ved Budget Inn (ja, navnet taler vist for sig selv) på Sunset Blvd. Et skilt udenfor proklamerede at der var “Armed Patrol” (væbnede vagter) og  indgangen så mildest talt lidt skummel ud, så Trine var ret skeptisk og klar til at gå ud for at finde et andet sted at bo.

Vi blev dog positivt overrasket over værelset, som var pænt og rent og med velfungerende a/c , så det kunne sagtens have været meget værre. Der er også et køleskab, så vi har provianteret med vand og cola samt lidt morgenmad, da den gratis morgenmad motellet tilbyder er standard motel-morgenmad, hvilket betyder at det meste er pakket ind i plast og har en udløbsdato sådan cirka 100 år ude i fremtiden:)

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje