Danmark: Bølle – Mine forældres søde hundehvalp – Dansk-svensk gårdhund

Bølle, dansk-svensk gårdhund

Mine forældre har lige fået en hundehvalp. Han hedder Bølle og er kun 9 uger gammel og så sød, at man tror det er løgn. Han jager sin egen hale og løber rundt som en furie gennem huset, indtil han pludselig bliver træt og falder i dyb hvalpe-søvn på sofaen sammen med yndlingspuden.

Jeg elsker hunde, men Poul og jeg er begge to så meget væk hjemmefra, at det ville være synd at have en hund. Det er et kæmpe ansvar at tage sig af sådan en lille fyr, og med tanke på at vi knapt nok kan holde liv i vores potteplanter lige nu, må vi nok indse, at vi ikke er hvalpeegnede som tingene ser ud i dag. Engang i fremtiden vil jeg dog rigtig gerne have min egen lille Bølle.

Bølle har nu fået en stedsøster så han har nok at se til

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog