De søde håndtasker fra Chimmuwa

Chimmuwa håndtasker, håndvævet bomuld, Mitzie Mee Shop

De søde Chimmuwa-håndtasker i håndvævet bomuld har jeg haft i shoppen, lige siden jeg startede. Taskerne har en rigtig god størrelse, og man får let plads til kamera eller telefon samt nøgler og pung og hvad man ellers behøver, for en cafétur med vennerne, eller når man er ude for at se sig omkring på storbyferien.

Tasken kommer med en aftagelig skulderrem, så man kan bære den over skulderen, når man har brug for at have hænderne fri til andre ting. Tasken har lynlås foroven og to indvendige lommer: En med lynlås til pas, nøgler og andet vigtigt, samt en åben lomme, hvor man fx kan have sin telefon.

Chimmuwa håndtasker, håndvævet bomuld, Mitzie Mee Shop

Taskerne bliver syet hos Chimmuwa, som er en kvindegruppe i Mae Sot, og en del af Borderline Collective, der har til formål at hjælpe kvindelige flygtninge og migranter, der kommer til Thailand fra Myanmar. Chimmuwa køber det flotte håndvævede stof direkte fra bjergstammer i landsbyer i det nordlige Thailand. Nogle af landsbyerne har specialiseret sig i at dyrke bomulden og spinde garnet (ofte i hånden). Garnet farves med naturfarver, hvorefter det transporteres til andre landsbyer, som har specialiseret sig i vævning.

Chimmuwa håndtasker, håndvævet bomuld, Mitzie Mee Shop

Stoffet er vævet med en speciel væveteknik, backstrap weaving, hvor væveren har selve væven (vævesnorene) fæstnet til en strop rundt om hofterne. Dette sætter begrænsninger for, hvor stort et stykke stof, man kan væve ad gangen, men til gengæld er der frit spil med hensyn til mønstre og farvekombinationer, så mon ikke der er en, der er helt perfekt for dig?

Læs blogindlægget om Chimmuwa her >>

Mitzie Mee Shop

Shop Chimmuwa Tasker

Håndvævet bomuld - Bæredygtigt & fair

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje