Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Borderline Collective i Mae Sot

Efter Hong Kong tog jeg til Mae Sot, som ligger i Thailand lige ved grænsen til Myanmar. Her skulle jeg mødes med Borderline Collective, som er en organisation, som støtter kvinder der er immigreret eller flygtet fra Myanmar. Kvinderne er organiseret i mindre, autonome kollektiver, med base i de små landsbyer langs grænsen til Myanmar.

De laver de fineste tasker og tørklæder, som de sælger i den fælles Borderline butik i udkanten af Mae Sot, og jeg havde glædet mig rigtig meget til at mødes med dem. Sammen skal vi nemlig have designet en taske til min webshop, der åbner i juni.

En trappe op er der et kunstgalleri, hvor lokale kunstnere kan udstille deres værker, og derudover driver Borderline også restauranten Tea Garden, som ligger under et halvtag i haven bagved butikken. Maden er vegetarisk og virkelig god, og vil man lære hvordan man laver de lækre retter selv, kan man tilmelde sig et madlavningskursus, der også inkluderer en indkøbstur til det lokale marked.

Borderline Collective er sådan skøn og kreativ oase, så er du i Mae Sot, bliver du simpelthen nødt til at kigge forbi. Mad? Kunst? Håndværk? Der er masser af grunde til at besøge dette fantastiske sted.  

Borderline Collective, 674/14 Intharakeeree Road, Mae Sot, Thailand

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.