Jeg er altid på udkig efter nye ramen-steder, så selvom ROKC ligger langt, langt væk (mellem 140th &141st Street i Harlem), så var min nysgerrighed med det samme vakt, da Ana nævnte …
Rejseblog
-
-
Istiden er over os og New York er med helt forrest i feltet. Indtil nu har sæsonen blandt andet budt på fiskevafler, mochi-toppings og smagsvarianter, ingen ville have kunnet forestille …
-
Las Vegas har et fantastisk udvalg af restauranter, og jeg er vildt imponeret over hvordan det er lykkedes dem at klemme så mange spisesteder i verdensklasse ind på så begrænset …
-
New York har masser af gode morgenmadsrestauranter, og det er ofte, at jeg under mig selv den luksus det er, at spise morgenmad ude. Hvis jeg er sammen med venner, …
-
Da jeg var i Mae Sot tog jeg et madlavningskursus hos Tea Garden, som er restauranten hos Borderline Collective. Jeg skulle blandt andet lære at lave banana wraps, men da …
-
Samai er Cambodias helt eget rom-mærke og hver torsdag aften forvandles destilleriet i Tonle Bassac til en supercool rombar. Destilleriet er kun åbent torsdag aften, så det er næsten som …
-
April og jeg tog over for at besøge Rikke og Magnus i Helsingborg, og vi havde nogle fantastiske dage med masser af svensk sommer, prinsesstårta og pink gin & tonic. …
-
Min veninde April fra New York kom på besøg i Danmark i sidste uge, så jeg fik endelig mulighed for at introducere hende til kryddersild, rundstykker og andre danske specialiteter.
-
Regnbuefarvet ost kan man jo ikke sige nej til, så da jeg gik forbi Say Chiizu på Siam Square, måtte jeg selvfølgelig prøve deres Unicorn Fruit Toast. I den reklamefilm …
-
Der ligger en bubble tea kiosk få meter fra hotellet, så bubble tea er blevet en integreret del af min daglige rutine. Jeg plejer for det meste at bestille en …